KRITIKE TRENERU JUVENTUSA NAKON NOVOG NEUSPEHA: Prolupali Maks, ne ume s Vlahovićem!

Autor:

Sport

16.09.2022

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u Italiji navode da Alegri nedovoljno eksploatiše Dušana, te da će ga na klupi zameniti Zinedin Zidan.

KRITIKE TRENERU JUVENTUSA NAKON NOVOG NEUSPEHA: Prolupali Maks, ne ume s Vlahovićem!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović

Bio jednom jedan Juventus... Slavni italijanski klub od početka sezone ne može da se sastavi na svim frontovima iako u svojim redovima ima igrače poput Vlahovića, Di Marije, Peredesa... Logično, mediji u Italiji, kao glavnog krivca za mnogobrojna posrtanja "stare dame", od starta nove kampanje označavaju trenera Masimilijana Maksa Alegrija, kome se na dušu, između ostalog, stavlja i nedovoljno eksploatisanje prve zvezde tima i najboljeg pojedinca Dušana Vlahovića. Srpski napadač od starta sezone postigao je svega četiri gola na sedam utakmica u svim takmičenjima, od čega je samo jedan bio iz igre. Tim povodom ugledni Gazeta delo sport obrušio se na popularnog Maksa s tvrdnjama da je postojeći sastav krojen isključivo po njegovoj meri, a da u praksi zbog sve učestalijih posrtanja bukvalno ne postoji na mapi.

- Slušali su ga, zadovoljili ga. U svemu ili skoro. Pre godinu dana Alegri je želeo centarfora, pravog broja devet, životinju za šesnaesterac i u januaru je dobio Vlahovića, najboljeg u tom trenutku - piše na stupcima poznatog sportskog dnevnika, koji pak nije štedeo ni Dušana Vlahovića:

 

- Dušan je sada mnogo manje efikasan i previše nervozan, možda i zato što ga je trener eksploatisao na pogrešan način.

Bilo kako bilo, Juventus beleži jedan od najgorih startova sezone u klupskoj istoriji, ali je Maks Alegri, koji godišnje zarađuje devet miliona evra, bio iznenađujuće miran nakon drugog uzastopnog poraza u Ligi šampiona od Benfike preksinoć (1:2). S druge strane, čelnici kluba ne miruju, pa se navodno sprema rotacija na klupi torinskog velikana. I to kakva! Mediji pišu da će italijanskog stručnjaka zameniti legendarni Zinedin Zidan, igračka ikona kluba i nekadašnji trener Real Madrida, s kojim je osvojio titulu prvaka Evrope tri puta zaredom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading