PUKLA BRUKA! Saša Vidić raskrinkao Prijovićku i Filipa, prekinuo saradnju sa pevačicom, jer mu je tražila POPUST! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Saša Vidić žestoko je opleo po Aleksandri Prijović!

PUKLA BRUKA! Saša Vidić raskrinkao Prijovićku i Filipa, prekinuo saradnju sa pevačicom, jer mu je tražila POPUST! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Amig show printscreen

Saša Vidić prekinuo je uspešnu saradnju sa Aleksandrom Prijović zbog novca!

Do poslovnog razlaza između njega i pevačice je došlo zbog Aleksandrinog supruga Filipa Živojinovića, koji je smatrao da su Vidićeve usluge preskupe, pa je od njega tražio popust.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Prijović Amig show

 

- Aleksandra i Saša su uspešno sarađivali nekoliko godina, ali je do definitivnog razlaza između njih došlo zbog Filipa, koji je počeo da se pita o svim detaljima njene karijere, pa i o stajlingu. Njih dvoje su odlično funkcionisali kao tandem, on joj je radio stajlinge za medijska pojavljivanja, često ju je oblačio u odela i haljine sa svojim potpisom. Svi su je tada hvalili. Ipak, do problema je došlo kada je Filip od Saše tražio da im da popust jer je smatrao da su njegove usluge preskupe. Kada je to čuo, Vidić je poludeo. Nije očekivao to od njih. Momentalno je prekinuo kontakt s njima i stavio tačku na tu saradnju. Kada se malo ohladio, sa Aleksandrom je ostao na "ćao-ćao" kad bi se negde sreli slučajno u gradu, ali s Filipom više nije imao kontakt, jer njega smatra glavnim krivcem za ovu situaciju - završava izvor za Kurir.

Foto: ST/D.KADIĆ

Saša Vidić

 

Saša je istakao da on nije "mejd in Čajna" i da kod njega nema popusta!

- Aleksandra i ja smo u dobrim odnosima. Ne čujem se s njom otkad smo prekinuli saradnju, ali smo okej. Ja sam njoj radio stajling i od nje sam napravio čudo. Sve je bilo super među nama. Međutim, onda je u tu priču došao Filip i od mene tražio popust! Ej, popust! Pa nisam im ja "mejd in Čajna" da im dajem popust. Poznato je da ja radim samo s vrhunskim materijalima. Razlika je nebo i zemlja kako je ona izgledala kad sam je ja radio i pre toga - rekao je Saša za Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading