Brzo su sve zaboravili: Dušana Tadića pljuje ko god stigne - legenda Ajaksa žestoko udarila na kapitena Orlova!

Autor:

Sport

20.09.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz težak period prolazi kapiten srpske fudbalske reprezentacije.

Brzo su sve zaboravili: Dušana Tadića pljuje ko god stigne - legenda Ajaksa žestoko udarila na kapitena Orlova!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Dobro su fudbaleri Ajaksa startovali u novoj sezoni. Međutim, nakon šest prvenstvenih trijumfa i pobede u premijernom susretu grupne faze Lige šampiona, usledila su dva uzastopna poraza.

Prvo je Ajaks poklekao u elitnom takmičenju od Liverpula, a zatim je i prethodnog vikenda usledio poraz od AZ Alkmara u okviru holandskog šampionata. Treba napomenuti da su oba meča "Kopljanici" izgubili rezultatom 1:2.

Brzo su navijači Ajaksa zaboravil ina sva dobra ostvarenja svojih ljubimaca i igrači kluba iz Amsterdama našli su se na meti kritike.

Jedan od onih od kojih se najviše očekivalo, a koji na startu sezone ne pruža očekivane partije, jeste i kapiten ovog tima Dušan Tadić.

Foto: Tanjug/AP

Prolazi kroz težak period u karijeri - Dušan Tadić

 

Tadić je na početku sezone dobio komletno novu ulogu u timu. Do sada se nije upisao u listu strelaca, a ni pet asistencija ne zadovoljavaju ukuse kritičara među kojima se posebno ističe nekadašnji as ovog kluba Vesli Snajder:

- Tadićeva forma počinje da izgleda sramno, kao da je potpuno ostao bez nje. U ovom momentu morate da ga izvučete iz ovakve situacije tako što ćete ga stavite na klupu - istakao je Vesli Snajder pa nastavio:

- Razumem ja da je on kapiten, ali on to može da bude i van terena, zar ne? Onda si vrhunski kapiten. Nije problem što ga neće biti na terenu, jer je tu proveo dosta vremena. Da sam tako igrao ja bih sugerisao treneru: "samo me ostavi na klupi".

Priliku za popravni "Kopljanici" će imati 1. oktobra kada će u okviru holandskog šampionata dočekati ekipu Go Ahed Iglsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading