Posvađali se pa potukli u kafani, ali tu nije bio kraj! HOROR U SMEDEREVU! Zbog čarke UDARIO ČOVEKA AUTOMOBILOM I BACIO U KOMU!

Autor:

Hronika

05.10.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

M.I. je zbog zadobijenih teških telesnih povreda prebačen na Klinički centar u Beogradu, gde mu je odstranjena slezina, a zbog mnogobrojnih povreda za sada nalazi u veštačkoj komi,

Posvađali se pa potukli u kafani, ali tu nije bio kraj! HOROR U SMEDEREVU! Zbog čarke UDARIO ČOVEKA AUTOMOBILOM I BACIO U KOMU!

Foto: Ilustracija: MUP Srbije, Pixabay

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina, određeno je zadržavanje prema M.Ž. (39), M.R. (31) i S.Ž. (32).

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 01.10. 2022. godine, oko 4.15, u blizini mlina „Matejić“ na lokalnom putu Mihajlovac - Ralja, oštećenima M.I. i B.N. naneli više udaraca nogama i rukama, od kojih su oštećeni zadobili telesne povrede, te da su istom prilikom čvrstim predmetom oštetili putničko motorno vozilo u vlasništvu jednog od oštećenih lica. Ovom događaju je prethodila duža verbalna rasprava u lokalnom ugostiteljskom objektu u Mihajlovcu - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Foto: Republika

Hitna pomoć, Ilustracija

 

Zamenik javnog tužioca je saslušao osumnjičene i sudiji za prethodni postupak podneo predlog za određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

- U daljem toku postupka biće prikupljeni dokazi na osnovu kojih će se utvrditi tačne okolnosti pod kojima se događaj odigrao, pri čemu će od naročitog značaja biti dalji tok događaja tog istog jutra - dodaje se u saopštenju:

- Naime, neposredno nakon opisanog događaja, iz za sada neutvrđenih razloga, upravo na oštećenog M.I, koji se tom prilikom kretao levom kolovoznom trakom, naletelo je putničko motorno vozilo kojim je upravljao M. Ž. (1993). Oštećeni M.I. je zbog zadobijenih teških telesnih povreda prebačen na Klinički centar u Beogradu, gde mu je nakon hirurške intervencije odstranjena slezina, a zbog mnogobrojnih povreda u vidu preloma se za sada nalazi u veštačkoj komi, a na osnovu rezultata istrage biće utvrđeno da li se opisani događaji nalaze u uzročno-posledičnoj vezi kao i tačni uzroci nastanka pretrpljenih povreda, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading