ODGOVOR KAKAV SU ZASLUŽILI: Dočekao je i svojih pet minuta - Dušan Tadić zapušio usta kritičarima!

Autor:

Sport

17.10.2022

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljama unazad fudbaleri amsterdamskog kluba nalaze se na meti kritika javnosti u Holandiji.

ODGOVOR KAKAV SU ZASLUŽILI: Dočekao je i svojih pet minuta - Dušan Tadić zapušio usta kritičarima!

Foto: Tanjug/AP

As Ajaksa Dušan Tadić

Dva ubedljiva poraza u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona od ekipe Napolija podigla su veliku prašinu u holandskom fudbalu. Javnost, a i pojedine klupske legende ustale su protiv Dušana Tadića, kapitena "Kopljanika", zaboravivši preko noći šta je srpski reprezentativac u prethodnim godinama učinio za  ovaj klub.

Jedan od najglasnijih u kritikama bio je nekadašnji fudbaler Ajaksa Vesli Snajder koji je pored direktnog zahteva treneru da Tadića premesti na klupu za rezervne igrače, optužio kapitena kluba i srpskog nacionalnog tima da zajedno sa svojim menadžerom odlučuje o svemu kada je amsterdamski klub u pitanju.

O svemu navedenom Dušan Tadić se nije oglašavao putem medija, ali je dočekao svojih "pet minuta" i uputio odgovor kakav se od njega mogao i očekivati.

Naime, u okviru 10. kola holandske Eredivizije, Ajaks se sastao sa ekipom Ekscelziora i do vrha je napunio mrežu rivala. U pobedi rezultatom 7:1 golgeterski učinak je ostvario i kapiten srpse fudbalske reprezentacije. On je mrežu rivala zatresao u 64. minutu.

 

 

Nakon ovog trijumfa ekipa Ajaksa se nalazi na liderskoj poziciji holandskog šampionata sa 25 osvojenih bodova. "Kopljanici" imaju bod više u odnosi na velikog rivala iz Ajndhovena i dva u odnosu na roterdamski Fejenord.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading