Kapiten Srbije iskreno o borbi za EURO 2024!

Autor:

Sport

09.10.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajaksa i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, izjavio je danad da je naš nacionalni tim favorit u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano 2024. godine u Nemačkoj.

Kapiten Srbije iskreno o borbi za EURO 2024!

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Žrebom je ranije danas odlučeno da u grupi G pored Srbije budu selekcije Mađarske, Crne Gore, Bugarske i Litvanije.

- Sigurno da je interesantna grupa, za naše podnevlje veoma atraktivna. Poznajemo dobro sve selekcije. Igrali smo relativno skoro protiv Mađarske, Crne Gore i Litvanije. Sve tri selekcije zaslužuju respekt i poštovanje kao i selekcija Bugarske, gde je selektor Mladen Krstajić, sa kojim smo radili u reprezentaciji Srbije- rekao je Tadić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Tadić

On je istakao da će o kvalifikacijama za EP 2024. razmišljati po završetku Svetskog prvenstva u Kataru, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra.


- Sigurni da smo favoriti, kako za plasman na EP, tako i za prvo mesto u grupi. Ipak, pre svega, pred nama su Katar i SP, tako da su sve naše misli i ambicije fokusirane ka tome. Posle toga biće vremena za priču o kvalifikacijama za EP - rekao je Tadić.

Plasman na EP 2024. izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading