Kija progovorila o TRUDNOĆI! Kockareva otkrila šta joj NAJTEŽE pada!

Autor:

Zabava

09.10.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar otkrila je šta joj je želja, čemu se nada, ali i šta joj je najteže palo u životu.

Kija progovorila o TRUDNOĆI! Kockareva otkrila šta joj NAJTEŽE pada!

Foto: Printscreen Pink tv

Kija Kockar, bila je jedan od gostiju emisije ''Premijera Vikend Specijal'', gde je govorila o novim ljubavima, trudnoći, ali i onome što joj je do sada u životu najteže palo.

- Pa očekujem! Mislim da se toliko ni moja baka ne brine o tome da li ću se udati... Nikada se ne zna šta u životu može da se desi, naravno da mi je želja da se jednom i tako ostvarim. Iskreno, i da imam nekoga, ne bih govorila o tome. Uvek ću se truditi da sačuvam privatnost, a ukoliko bih bila u blagoslovenom stanju i to bih krila koliko mogu. Odmah da kažem nisam trudna, da se ne shvati pogrešno! - našalila se Kija.

Republika

Foto: Printscreen Pink tv

Kija Kockar

Kija je potom otkrila i koja joj je uloga najteže pala od mnogih koje su joj davane u medijima i javnosti.

- Da budem ćerka. Ja sam jedinica, jedna u majke. Smatram da mi je to do sada najteža uloga, jednostavno sam si... Ljudi više vole kada neko plače, svi plačemo, mislim da je ljudski. Nisam srećna non stop, ali nisam ni nesrećna konstantno... Ljubav je jača od mržnje i smatram da to najviše ljudima teško pada...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading