Bjeković nakon žreba poručio: Cilj je plasman na EURO!

Autor:

Sport

09.10.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Nenad Bjeković, izjavio je da je zadovoljan današnjim žrebom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine u Nemačkoj.

Bjeković nakon žreba poručio: Cilj je plasman na EURO!

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

Srbija će igrati u grupi G sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom u kvalifikacijama za EP 2024.

- Zadovoljni smo. Mnogo je bolje nego što je bilo u ranijim prilikama kada je bio žreb za Ligu nacija ili za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Te grupe su bile mnogo teže, nego ova. Nikoga ne smemo da potcenimo. Ponašaćemo se kao dav smo izvukli najtežu grupu i nadam se da ćemo se vratiti na EP posle 24 godine - rekao je Bjeković, preneo je zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

On je istakao da očekuje dobre mečeve sa Crnom Gorom i Bugarskom.

- Biće lepa utakmica sa Crnom Gorom. Sa predsednikom FS Crne Gore Dejanom Savićevićem pričamo samo o fudbalu. Selektor Bugarske je Mladen Krstajić. Znam da će biti teško, ali nikoga nećemo da potcenimo. Poštujemo i respektujemo sve protivnike- rekao je Bjeković i dodao da je Mađarska pored Srbije favorit za plasman na EP.

Direktor reprezentacije Stevan Stojanović izjavio je da je zadovoljan žrebom.

- Bilo je zanimljivo na žrebu, zanimljiva grupa. Respektujemo sve rivale, ali bavićemo se samo našom reprezentacijom. Naš cilj je poznat, a to je plasman na EP 2024. Biće sigurno zanimljiva utakmica protiv Crne Gore. Resprektujemo ih, ali i sve ostale protivnike. Ponavljam da ćemo se baviti samo našom reprezentacijom i našom igrom - rekao je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading