URNEBESNO! Piksi otkrio ko je BABA VANGA među "Orlovima": Sve je pogodio!

Autor:

Sport

09.10.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije otkrio je spektakularnu anegdotu.

URNEBESNO! Piksi otkrio ko je BABA VANGA među "Orlovima": Sve je pogodio!

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije saznala je protiv kojih nacionalnih timova će igrati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

"Orlovi" su bili miljenici fortune, te su na žrebu kao rivale dobili Mađarsku, Crnu Goru, Bugarsku i Litvaniju.

Nema sumnje da je Srbija jedan od favorita ove grupe sa komšijama i Litvanijom, te da će imati priliku da prvi put od 2000. godine učestvuje na Euru. Čak bi to bilo prvi put pod imenom Srbija jer smo na poslednjem Evropskom prvenstvu bili davne 2000. godine i to kao Jugoslavija.

Selektor Dragan Stojković Piksi blistao je posle žreba, a otkrio je i jednu zanimljivu anegdotu. Član stručnog štaba, Ljubinko Drulović, pogodio je sve rivale Srbije u kvalifikacijama još pre žreba:

Čovek je baba Vanga. Još samo da pogodi ono šta će biti u Kataru – rekao je Dragan Stojković i tako nasmejao javnost.

Republika

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović

 

Zanimljivo je da su Dragan Stojković Piksi i Ljubinko Drulović bili važan deo tima koji je igrao na poslednjem Evropskom šampionatu. Stojković je selekciju predvodio sa kapitenskom trakom oko ruke, a partija Ljubinka Drulovića u remiju protiv Slovenije (3:3) kada je doneo veliki povratak "plavima" i dalje se pamti i prepričava.

Te 2000. godine Srbija je igrala nerešeno protiv Slovenije (3:3), pobedila Norvešku (1:0) i poražena u dramatičnom meču od Španije (3:4) da bi u četvrtfinalu doživela bolan poraz od Holandije (6:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading