KAKAV BARAŽ, IDEMO DIREKTNO NA EURO! Piksi blistao posle komšijskog žreba: Možemo autobusom, da uštedimo koji dinar!

Autor:

Sport

09.10.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nije krio zadovoljstvo.

KAKAV BARAŽ, IDEMO DIREKTNO NA EURO! Piksi blistao posle komšijskog žreba: Možemo autobusom, da uštedimo koji dinar!

Foto: Starsport

Dragan Stojković

Srbija je dobila rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

"Orlovi" su imali sreće u Frankfurtu, pa su upali u grupu sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom. Žreb je oduševio i selektora Dragana Stojkovića Piksija:

- Otvorena grupa, rekao bih komšijska. Možemo autobusom da uštedimo koji dinar. Imamo vremena da izanaliziramo. Ne zanimaju me protivnici, foksusirani smo na nas. Naravno, ima dovoljno vremena da se isprate sve ekipe, malo bolje - rekao je Piksi za Arenu sport, pa dodao da i pored svega nema razloga za osmeh:

- Nema potrebe. Rekao sam ranije da ko god da dođe od protivnika, mi imamo ciljeve. Nema prevelike priče, niti bilo šta.

 

 

Kada je konstatovano da Srbija ima opciju i preko baraža Lige nacija da stigne do Evropskog prvenstva Stojković je u svom stilu odgovorio:

- Kakav baraž?! Ne razmišljamo o baražu. Bićemo fokusirani na prva dva mesta, treće mesto nije tema. Učinićemo sve da posle 24 godine Srbija bude na Evropskom prvenstvu. Biće to dobro na kraju. Poštujemo sve, a najviše nas. Da hoćemo da idemo na Euro hoćemo, da možemo - možemo.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj počeće u periodu od 23. do 25 marta 2023. godine.

Naša reprezentacija na Evropskom prvenstvu nije bila pune 22 godine. Tada je, predvođena kapitenom Draganom Stojkovićem Piksijem, Jugoslavija stigla do četvrtfinala gde je zaustavljena od Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading