NAŠU PEVAČICU VARAO SUPRUG: Tvrdila da ju je MALTRETIRAO i bio sa njom iz KORISTI, konačno otkrila detalje RAZVODA!

Autor:

Zabava

17.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić razvezala jezik o bivšem partneru!

NAŠU PEVAČICU VARAO SUPRUG: Tvrdila da ju je MALTRETIRAO i bio sa njom iz KORISTI, konačno otkrila detalje RAZVODA!

Foto: e-stock/Katarina Mihajlović

Pevačica Andreana Čekić razvela se od Ivana Miladinovića, a brak joj je ostavio gorak ukus u ustima. Kako kaže, greška joj je bila što je nakon razvoda nastavila da radi sa njim.

- Želela sam ja da budem prva koja će reći da se razvodimo, kako se ne bi spekulisalo u medijima zbog čega smo se rastali. Za sebe mogu da kažem da sam dobar čovek, jer uvek sam gledala da nikoga ne povredim. Jedno što sam posle razvoda pogrešila jeste to što sam nastavila da radim sa njim i što sam ga ostavila da stanuje kod mene dok ne sredi svoj stan, ali toga sam tek sada svesna. Ne mogu njega da krivim, jer svako radi najbolje kako zna - započela je Andreana.

Republika

Foto: instagram.com/ivankorg

Ivan Miladinović, bivši suprug Andreane Čekić

- Mi smo godinama sarađivali, ali sada prvi put kažem da tu nikada nije bilo neke ljubavi, kasnije smo to tek shvatili. Bukvalno sam se jednog jutra probudila, skuvala nam kafu i započela temu sa njim uz rečenicu: "Srećo moja, daj da priznamo jedno drugom da se ne volimo kao muž i žena" - dodala je Čekićeva na "Informer TV".

- Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala - navela je Čekićeva tada.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Andreana Čekić

Podsetimo, Andreana je 2019. godine izjavila kako ju je klavijaturista psihički maltretirao i bio sa njom samo iz interesa.

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti - rekla je jednom prilikom za "Svet" Andreana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading