ŠTA SE NALAZI U TELEFONU BARBARE BOBAK?! Pevačica otključala mobilni, pa doživela šok!

Autor:

Zabava

16.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je otkrila kakve poruke joj neprestano stižu od muškaraca.

ŠTA SE NALAZI U TELEFONU BARBARE BOBAK?! Pevačica otključala mobilni, pa doživela šok!

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak, jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije, nedavno je otkrila detalje o svom radu u studiju i planovima za novu muziku. Iako je nedavno objavila uspešan album, Barbara je istakla da uveliko radi na novim projektima koji će obradovati njene fanove. Međutim, jednako intrigira i njen privatni život.

- Nije teško raditi, sam proces stvaranja meni je iskreno najlepši deo posla. Lepši mi je skoro i od svirki, volim jako kreativni rad u studiju - rekla je ona na samom početku.

Nakon veze sa Darkom Lazićem, u javnosti nismo imali priliku da vidimo njenog novog dečka, a po svemu sudeći i nećemo skoro, jer mlada pevačica kaže da nema vremena za ljubav.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barbara Bobak

 

– Nemam vremena za ljubav! Odmaram se tako što provodim vreme sa svojom mačkom, sa svojom porodicom, sa najboljom drugaricom idem u spa, gledam filmove, jedem – ispričala je Barbara Bobak kroz osmeh.

Barbara priznaje da i kao svaka žena dobija razne poruke na društvenim mrežama, ali dodaje da joj takvi momenti nisu baš inspirativni.

– Dobijam pouke, svaka ženska osoba ih dobija. One glase, „Ćao lepoto“,“Ej ćao, baš si lepa“ i to je to. Muškarci nisu nikad ni bili kreatvni – rekla je Barbara za Grand.

Kako se bliži festival "Izbor pesme za Evroviziju", Barbara je podelila svoje utiske o pesmama i priznala da su joj sve pesme dopadljive. Izdvojila je Zejninu pesmu kao svoj favorit za ovogodišnji izbor, ističući da je taj korak hrabar i veliki za sve njene kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading