NAKON MININE ODLUKE DA POSTANE PLAVUŠA, OGNJEN AMIDŽIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Podelio fotografiju trudne supruge, pa pokazao promenu!

Autor:

Zabava

16.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović je otkrila da postaje plavuša, a onda je usledila nova fotografija.

NAKON MININE ODLUKE DA POSTANE PLAVUŠA, OGNJEN AMIDŽIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Podelio fotografiju trudne supruge, pa pokazao promenu!

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Novopečena supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, nedavno je ušla u deveti mesec trudnoće. Iako je u poodmakloj trudnoći, Mina je i dalje veoma aktivna trudnica. Nedavno je sa Ognjenom i prijateljima izašla na večeru, a fotografiju iz restorana je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Na fotografiji se vidi Mina u beloj majici koja ističe njen ogroman trudnički stomak. Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a mnogi su primetili da Mina izgleda prelepo i blista u trudnoći. Ovo je još jedan primer kako trudnice mogu da izgledaju lepo i samouvereno tokom trudnoće.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

Ognjen Amidžić, koji je nedavno postao suprug Mine Naumović, je sa ponosom podelio fotografiju sa večere na kojoj sedi pored svoje lepše polovine, iskazujući podršku i sreću zbog dolaska njihove bebe. Ognjen i Mina su i ranije bili aktivni na društvenim mrežama, deleći deliće svog privatnog života sa svojim pratiocima. Ovaj par je još jednom pokazao kako uživaju u zajedničkim trenucima i raduju se predstojećoj ulozi roditelja.

Nedavno je Mina pokazala poruku koju joj je poslala majka Zora Naumović, koja ju je nasmejala. U poruci, majka je napisala: "Ne bih se iznenadila da mi se javiš sutra sa Grenlanda srećna i nasmejana!"

U nedavnoj objavi na Instagramu, Mina je iznenadila mnoge svoje pratioce kada se uslikala u frizerskom salonu i saopštila odluku, koju je donela, neposredno pred porođaj.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

 

Naime, ona se uslikala u frizerskom salonu i uz to napisala: "Kad mu saopštim da želim da budem plava", što je šokiralo frizera, te je zabeležila njegov izraz lica, a sudeći po Ognjenovoj novoj fotografiji, Mina ipak nije postala plavuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading