PREMINULA SLAVNA GLUMICA - NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA POLITIČARA! Afera sa oženjenim predsednikom joj promenila život!

Autor:

Zabava

16.02.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Montenegro, poznata glumica, pronađena je mrtva.

PREMINULA SLAVNA GLUMICA - NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA POLITIČARA! Afera sa oženjenim predsednikom joj promenila život!

Foto: Credit: MICPHOTOPRESS / AFP / Profimedia

Poznata glumica crnogorskog porekla, Aleksandra Aćimović, poznatija kao Saša Montenegro, preminula je u 78. godini. Meksičko Nacionalno udruženje glumaca potvrdilo je ovu tužnu vest na svom Fejsbuk nalogu. Njena karijera i život su bili ispunjeni nezaboravnim trenucima i značajnim događajima.

Rođena u Bariju, u Italiji, Saša Montenegro je poticala iz porodice koja je emigrirala iz Republike Jugoslavije u Argentinu. Odlučila se za Meksiko kako bi započela svoju umetničku karijeru, a tamo je postala poznata glumica. Počela je kao model, da bi se potom proslavila ulogama u meksičkim sapunicama, osvojivši srca gledalaca širom sveta.

Njen ljubavni život bio je pod lupom javnosti, pogotovo nakon što je započela romansu sa Hoseom Lopezom Portiljom, tadašnjim predsednikom Meksičke Republike. Njihova veza je izazvala burne reakcije i podelila javnost, budući da je Lopez već bio oženjen. Ova neobična ljubavna priča privukla je pažnju medija širom sveta.

Poslednji intervju Saše Montenegro datira iz 2018. godine, kada je istakla želju da se posveti drugim poslovima i deci. Nakon toga, povukla se iz javnog života i više nije bila prisutna u medijima.

Saša Montenegro će zauvek ostati upamćena po svojoj lepoti, talentu i neumornom radu koji je obeležio njenu karijeru. Njen doprinos svetu glume i umetnosti ostaje neizbrisiv, a sećanje na nju će živeti kroz njena dela i uticaj koji je imala na industriju zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading