Skinuo se Milomir Marić (66) na plaži: Vesna objavila slike sa odmora, komentari na račun njegovog izgleda PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljena partnerka voditelja Milomira Marića objavila je njegovu fotografiju sa plaže, koja je pobrala sve simpatije!

Skinuo se Milomir Marić (66) na plaži: Vesna objavila slike sa odmora, komentari na račun njegovog izgleda PLJUŠTE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Poznati voditelj Hepi televizije Milomir Marić pre samo nedelju dana uživao je na suncu sa sa njegovom voljenom Vesnom Radusinović, a tom prilikom, ona je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se on obnažio. 

Milomira nismo imali priliku često da viđamo u ovakvim izdanjima, što je sve iznenadilo, pa su se komentari samo nizali jedni ispod drugih. 

- "Uživate", "Beži sa sunca Mariću, nije zdravo", "Gospodin čovek"...  - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Marić je tokom gostovanja u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi" otkrio da je u periodu njegove operacije srca, Vedran bio uz njega danonoćno, a o Vedrana je konstantno nazivao ''moj sin''.

- To je bio prvi put gde si na ivici života i smrti. Ugradnja prvog stenta je trajala satima. Moj sin je stajao ispred sale, lekari su gledali u pod, on je mislio da sam gotov. Nisu mogli da mi povežu krvne sudove, bila je užasna situacija, ali sam uspeo da preživim - otkrio je Milomir.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milomir Marić

 

Iako je nekada važila za velikog boema, veseljaka, nekoga ko je obožavao sa prijateljima da ode u kafanu i dobro se zabavi, to je s vremenom iščezlo, a mnoge stvari je prestala da radi s godinama, te joj je osmeh na licu zamenila ozbiljnost.

- Već dugo ne koristim crveni ruž, ne nosim velike minđuše, a i ne igram i ne pevam po splavovima ... vreme, taj varljivi posed, bez milosti od vas otme i preuzme mladost i preda je zrelosti.. ali i to je u redu - napisala je ona ispod stare slike iz noćnog provoda, dok sa dairama u rukama igra uz omiljenu numeru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading