LEPA ANA SE DOPISIVALA SA OVA DVA MUŠKARCA PRE NESTANKA?! Otkriveno šta je radila u danima pre nego što joj se izgubio svaki trag u Španiji!

Autor:

Hronika

20.02.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađeno je najmanje dvoje muškaraca s kojima se Ana dopisivala putem ove aplikacije pre nego što je nestala.

LEPA ANA SE DOPISIVALA SA OVA DVA MUŠKARCA PRE NESTANKA?! Otkriveno šta je radila u danima pre nego što joj se izgubio svaki trag u Španiji!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Nestanak Ane Knežević (40), koja je poslednji put viđena u Španiji 2. februara, izazvao je zabrinutost i postavlja pitanja o tome šta se dogodilo s ovom ženom koja je tragala za novim početkom.

Ana je navodno počela koristiti aplikaciju za upoznavanje Bumble uoči svog nestanka, prema informacijama koje su otkrili inspektori. Pronađeno je najmanje dvoje muškaraca s kojima se Ana dopisivala putem ove aplikacije pre nego što je nestala.

Samo dan nakon poslednjeg viđenja, njena najbolja prijateljica Sana primila je poruku od Ane, u kojoj je navela da je "upoznala divnog muškarca na ulici i da odlazi s njim izvan grada na nekoliko dana". Međutim, Ana nije odgovarala na dalje poruke, a 5. februara zvanično je proglašena nestalom nakon što nije stigla na događaj u Barseloni na koji je trebala ići.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

Anin životni put obuhvata i bračnu vezu s Davidom Kneževićem (35), rođenim u Srbiji, s kojim je živela u SAD-u do prošlog leta. Iako su pokušali pomiriti se nakon raspada braka, Ana je odlučila nastaviti dalje. Prema rečima Sane, njenog prijatelja, Ana je koristila aplikaciju kako bi upoznala nove ljude.

- Samo znam da je policija bila u kontaktu s nekoliko ljudi s kojima se Ana dopisivala - rekla je Sana, ističući da je i sama stupila u kontakt s jednim od njih u Španiji, ali da se nije radilo o romantičnoj vezi. Njena najbliža porodica izražava očaj zbog njenog nestanka.

- Voleo bih da imam nešto novo da kaže, da se Ana vratila. Nadam se da će se neko javiti sa informacijama - rekao je Anin brat Felipe.

Misterija se dodatno produbljuje činjenicom da je nepoznati muškarac samo pola sata pre Aninog poslednjeg viđenja prekriven sprejem sigurnosne kamere unutar i ispred zgrade. Iako policija još nije pronašla ovog čoveka niti je bilo ko osumnjičen u vezi s njenim nestankom, istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading