DETALJI NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ U MADRIDU: Bivši suprug prijavio krađu kola tek nakon dolaska u Srbiju?

Autor: M.B.

Hronika

16.02.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug nestale Ane Knežević prijavio krađu automobila tek kad je došao u Srbiju.

DETALJI NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ U MADRIDU: Bivši suprug prijavio krađu kola tek nakon dolaska u Srbiju?

Foto: shutterstock, Društvene mreže

Američki mediji su nedavno izvestili o nestanku Ane Knežević (40) u Madridu, čime su privukli pažnju javnosti, posebno u Floridi gde je Ana živela sa svojim suprugom Davidom Kneževićem. Fokus se posebno stavlja na njihov nedavni razvod, koji je bio popraćen teškim sporom oko podele imovine, uključujući bogat biznis izdavanja nekretnina i preduzeće za kompjutersku podršku i popravke.

Sumnje i Neobičnosti

Nakon Aninog nestanka, novinari su pokušali stupiti u kontakt sa Davidom, ali su ostali bez odgovora. Iako je David navodno bio u Srbiji od 17. januara, postoji sumnja u to zbog događaja koji su se odvili nakon njegovog odlaska. Naime, 25. januara je prijavio krađu iz svog automobila u Fort Loderdejlu, što je dovelo do sumnji da možda nije bio u Srbiji tokom celog perioda svog boravka.

Nestanak i Sumnjive Poruke

Španska policija je utvrdila da je Ana poslednji put viđena u zgradi u Madridu 2. februara, nakon čega je muškarac sa motorističkom kacigom onesposobio sigurnosne kamere. Nakon toga, Anini bližnji su primili čudne poruke od njenog telefona, sumnjajući da su napisane od strane nekog drugog, s obzirom da su bile na španskom jeziku, iako je Ana bila vešt govornik španskog jezika, s obzirom da je rođena u Kolumbiji. FBI je uključen u istragu nestanka Ane Knežević i sarađuje sa španskom policijom.

Uzimajući u obzir ove činjenice, nestanak Ane Knežević i dalje predstavlja misteriju koja intrigira javnost, posebno u Sjedinjenim Američkim Državama. Nadamo se da će istraga rasvetliti ove sumnjive okolnosti i dovesti do pronalaska Ane Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading