NESTALA ANA KNEŽEVIĆ IMALA PLAN! Evo šta ju je u stvari dovelo u Španiju - novi detalji istrage bacaju senku na slučaj!

Autor:

Vesti

17.02.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Ana Knežević stigla u Španiju u decembru 2023. godine, devet njihovih nekretnina na Floridi bilo je oglašeno za prodaju.

NESTALA ANA KNEŽEVIĆ IMALA PLAN! Evo šta ju je u stvari dovelo u Španiju - novi detalji istrage bacaju senku na slučaj!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Pre nestanka u Madridu, Ana Knežević (40), supruga Beograđanina, imala je planove da se trajno preseli u Španiju i osnuje IT kompaniju sličnu onoj koju je imala sa svojim suprugom Davidom na Floridi.

Njena namera bila je da pokrene firmu koja bi bila na tragu EOX technology solutions, kompanije sa sedištem u Fort Lauderdalu, gde su Kneževići živeli i gde je Ana obavljala funkciju direktora.

Sana Rameau, prijateljica Ane, otkrila je da je Ana, koja potiče iz Srbije, radila na stvaranju mreže za pokretanje provajderske kompanije slične onoj koju je njen suprug David osnovao pre 12 godina na Floridi. Američka firma koju su vodili ostvarivala je značajne prihode, dostižući godišnje cifre u milionima dolara.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

Prodali nekretnine od 4 miliona dolara

Kada je Ana Knežević stigla u Španiju u decembru 2023. godine, devet njihovih nekretnina na Floridi bilo je oglašeno za prodaju. Između 27. decembra i 15. januara, prodali su četiri nekretnine za ukupan iznos od 4,11 miliona dolara. Ove nekretnine su prvobitno kupljene 2017. godine za 1.923.000 dolara, što znači da su ostvarili profit od oko 2,2 miliona evra na njihovoj prodaji.

Ana Knežević je poslednji put bila u kontaktu sa svojim prijateljima 2. februara, javivši se iz svog novog stana u Madridu, gde se preselila u decembru zbog složenog razvoda od svog supruga iz Beograda. U porukama prijateljicama izrazila je zadovoljstvo svojim novim životom u Španiji i pomenula muškarca sa kojim se nedavno upoznala, planirajući posetu njegovoj kući udaljenoj dva sata od Madrida, u oblasti sa slabim signalom mobilne telefonije. Međutim, te iste večeri, pre 22h, nepoznata osoba u motociklističkoj kacigi isključila je sve sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je Ana iznajmila stan, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Nakon što je prijateljica prijavila nestanak, španska policija je upala u Anin stan i pronašla njen laptop i pasoš. Njen suprug David, prema dostupnim informacijama, u to vreme se nalazio u Srbiji. Međutim, Anin brat Felipe izrazio je sumnju u Davidovo objašnjenje o boravku u Srbiji od 17. januara, budući da je David 25. januara prijavio krađu i provalu svog automobila na Floridi, što ukazuje na mogućnost da David nije bio u Srbiji tokom celog tog perioda.

(24sedam)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading