ŽENA ME JE IZDRŽAVALA, STIDEO SAM SE TOGA! Pevač se prisetio velike krize, evo kako se izdigao iz pepela!

Autor:

Zabava

17.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču nisu uvek cvetale ruže!

ŽENA ME JE IZDRŽAVALA, STIDEO SAM SE TOGA! Pevač se prisetio velike krize, evo kako se izdigao iz pepela!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Džiboni

Pevač Zlatan Stipišić Džiboni privatni život čuva od oečiju javnosti, ali se nije libio da ispriča kako ga je svojevremeno supruga izdržavala kada je bio u krizi. On kaže da nije uspevao da zaradi dovoljno novca za sebe i najbliže, pa je uskakala partnerka da pomogne. 

- Moja želja sa 20 godina je bila da živim u Los Anđelesu, da vozim Harleyja bez svetla, auspuha i registracije, to mi je bilo najveće postignuće bez pameti. Danas kad vidim svoju familiju, drago mi je da nije tako - otkrio je Džiboni koji sa suprugom Sanjom ima troje dece, pa je dodao: 

Foto: Printskrin/Instagram

Džiboni sa koleginicom Konstraktom

 

- Na početku karijere nisam dovoljno zarađivao, pa me prehranjivala supruga Sanja, koja je zarađivala tek nekoliko desetina maraka. Stideo sam se toga. Najveća podrška mi je familija. Beskrajno sam zahvalan.

Inače, pevač neretko ističe koliko voli svoju partnerku, ali da se trudi da privatnost u tom smislu drži dalje od očiju javnosti. 

- Mi smo jednostavno ljudi koji su se našli mnogo pre nego što se meni desila popularnost i imamo odnos koji je potpuno netipičan, mnogo zdraviji i, ovako rečeno, iskreniji. Imao sam sreće što sam upoznao takvu ženu. Stvorili smo odnos zasnovan na ljubavi i poverenju. Sve što imamo dogodilo nam se iz dugog poznanstva i nikada nismo imali potrebu da lažemo jedno drugo, niti da glumimo - rekao je za "IN" Magazin jednom prilikom pevač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading