ZASTRAŠUJUĆE: Kolumbijka Ana Knežević nestala nakon misterioznih poruka! Šta se krije iza njenog nestanka?

Autor:

Hronika

16.02.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Ane Knežević

ZASTRAŠUJUĆE: Kolumbijka Ana Knežević nestala nakon misterioznih poruka! Šta se krije iza njenog nestanka?

Foto: DRUŠTVENE MREŽE


Sudbina Kolumbijke udate za Srbina Ane Knežević (40) i dalje je obavijena velom tajne, nakon što joj se poslednji trag izgubio u Madridu 2. februara ove godine. O njenom nestanku obavešten je FBI i Interpol, a potraga je proširena na gotovo sve zemlje sveta.

Pozadina i nestanak

Anin bivši suprug David Knežević, sa kojim je bila u braku 13 godina, trenutno se nalazi u rodnoj Srbiji i nije dao izjave za medije. Prema rečima njenih prijatelja, Ana je rođena u Kolumbiji, ali već dve decenije živi u Americi i poseduje američko državljanstvo. Nakon razvoda, Ana je odlučila da se privremeno preseli u Španiju, gde je poslednji put viđena.

Poslednji kontakti i nestanak

Anina prijateljica Sana Ramouza otkrila je da je poslednji put videla Anu u Austriji od 17. do 21. januara, a planirano je da je poseti u Madridu 8. februara. Međutim, poslednji put su se čule 2. februara, nakon čega je Ana nestala. Uz to, dobila je bizarnu poruku od Ane u kojoj je navodno pisalo da je srela muškarca koji je odvodi na vikendicu udaljenu dva sata od Madrida, što je izazvalo dodatnu uznemirenost jer je Ana nikada ne bi uradila nešto slično.

Misteriozni detalji

Nestanak Ane dodatno je okarakterisan misterioznim događajem kada je nepoznati muškarac, u noći njenog nestanka, isprskao nadzorne kamere u zgradi gde je živela, nakon čega je ona nestala. Ovi detalji bude dodatnu zabrinutost i podstiču istragu da se fokusira na potragu za Anom.

Dok se potraga za Anom Knežević i dalje nastavlja, prijatelji i porodica nadaju se da će ova misterija uskoro biti rešena, te da će se saznati istina o nestanku ove Kolumbijke koja je trag ostavila u mnogim delovima sveta.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading