CRNI DIM KULJAO IZ VOZILA: Automobil izgoreo nasred puta kod Rume (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se pretpostavlja da nema teže povređenih lica.

CRNI DIM KULJAO IZ VOZILA: Automobil izgoreo nasred puta kod Rume (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Jutros, nedaleko od Rume, na putu kod Vitojevaca, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedan automobil izgoreo u plamenu.

Na snimku objavljenom na Instagram stranici 192.rs, može se videti zapaljen automobil nasred puta, okružen gustim dimom.

Pored njega se nalazi i prevrnuti traktor, što ukazuje na to da su oba vozila bila uključena u ovaj nesrećni događaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema trenutnim informacijama, pretpostavlja se da nema teže povređenih lica.

Podsetimo, nedavno se kod Niša zapalio automobil, a vozač je zahvaljujući hrabrom Doljevčaninu Goranu Nedeljkoviću, koji je ga je izvukao iz vozila u plamenu, izbegao sigurnu smrt. Nedeljković je opisao dramatične trenutke kada je ugledao prevrnuti automobil u plamenu i odmah pritekao u pomoć.

Nedeljković je odmah potrčao nazad do svog vozila kako bi uzeo protivpožarni aparat i krenuo da gasi vatru. Svestan opasnosti od eksplozije, hrabro se uhvatio posla i uspeo je da ugasi vatru pre nego što je automobil eksplodirao. Njegovo brzo reagovanje i odlučnost su bile ključne u spasavanju unesrećenog Nišlije.

Kada se uverio da je vatra ugašena, Nedeljković je razvalio vrata prevrnutog vozila i izvukao čoveka tridesetih godina koji je bio svestan, ali u šoku. S obzirom na ozbiljnost situacije, svaki trenutak je bio od presudnog značaja, a Nedeljković je brzo i efikasno reagovao kako bi oslobodio unesrećenog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading