SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRAGUJEVCA: Izgubio kontrolu nad automobilom i prevrnuo ga na krov

Autor:

Hronika

17.02.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok ove nesreće još uvek nije poznat.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRAGUJEVCA: Izgubio kontrolu nad automobilom i prevrnuo ga na krov

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Na ulazu u Kragujevac, tačnije u mestu Donja Sabanta, juče popodne dogodila se saobraćajna nesreća koja je izazvala zastoj u saobraćaju. Vozač putničkog automobila marke Ford izgubio je kontrolu nad vozilom i prevrnuo se na krov, ostavljajući vozilo nasred kolovozne trake. Na sreću, prema rečima jednog od očevidaca za agenciju RINA, povređena je samo jedna osoba koja je prevezena u Klinički centar Kragujevac radi daljeg lečenja.

Prema izjavama svedoka, uzrok ove saobraćajne nesreće još uvek nije poznat, ali nadležne službe su odmah reagovale i pristupile vršenju uviđaja. Saobraćaj na ovoj deonici je tokom uviđaja usporen, dok će daljom istragom biti utvrđen tačan uzrok ove nesreće.

Ova nesreća još jednom ističe važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje pod odgovarajućim uslovima. Bezbednost na putevima treba da bude prioritet svakog učesnika u saobraćaju, a vozači treba da budu posebno oprezni prilikom ulaska u naseljena mesta i prilaznih puteva.

Nadležni organi su odmah reagovali na ovaj događaj, pružajući pomoć povređenima i vršeći uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode. Važno je naglasiti da je brza reakcija službi od ključnog značaja u ovakvim situacijama kako bi se sprečile dodatne povrede i otklonile eventualne opasnosti po druge učesnike u saobraćaju.

Saobraćajne nezgode poput ove nas podsećaju da treba biti pažljiv i odgovoran u saobraćaju, te da je brza reakcija nadležnih organa ključna kako bi se situacija što pre stabilizovala i povređeni zbrinuli. Nadamo se da će istraga utvrditi uzrok ove nezgode i da će se svi učesnici u saobraćaju pridržavati propisa radi očuvanja bezbednosti na putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading