"ZNAO SAM DA MINUTI DELE OD SMRTI I NJEGA I MENE": Goran spasao čoveku život na putu i postoa JUNAK DANA

Autor:

Vesti

11.02.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljković je istakao da sebe ne smatra herojem, već da je najveća nagrada za njega saznanje da je spasao jedan život.

"ZNAO SAM DA MINUTI DELE OD SMRTI I NJEGA I MENE": Goran spasao čoveku život na putu i postoa JUNAK DANA

Foto: e-stock

Foto: Ilustracija

Doljevčanin Goran Nedeljković postao je junak dana kada je svojom hrabrošću i brzom reakcijom spasao četrdesetpetogodišnjeg Nišliju iz automobila koji se zapalio nakon saobraćajne nesreće. Nedeljković je opisao dramatične trenutke kada je ugledao prevrnuti automobil u plamenu i odmah pritekao u pomoć.

Nedeljković je ispričao da se nesreća dogodila rano jutro, dok je vozio suprugu do niškog buvljaka. Primetio je beli kombi koji je proleteo pored njih velikom brzinom, a zatim čuo udarac i video vatru. Bez razmišljanja, zaustavio je vozilo i krenuo ka mestu nesreće gde je ugledao zapaljeni automobil u jarku. Njegova odlučnost i hrabrost su bile ključne u spasavanju života unesrećenog.

Nedeljković je odmah potrčao nazad do svog vozila kako bi uzeo protivpožarni aparat i krenuo da gasi vatru. Svestan opasnosti od eksplozije, hrabro se uhvatio posla i uspeo je da ugasi vatru pre nego što je automobil eksplodirao. Njegovo brzo reagovanje i odlučnost su bile ključne u spasavanju unesrećenog Nišlije.

Kada je uverio da je vatra ugašena, Nedeljković je razvalio vrata prevrnutog vozila i izvukao čoveka tridesetih godina koji je bio svestan, ali u šoku. S obzirom na ozbiljnost situacije, svaki trenutak je bio od presudnog značaja, a Nedeljković je brzo i efikasno reagovao kako bi oslobodio unesrećenog čoveka.

Nakon što je osigurao da je unesrećeni u sigurnosti, Nedeljković je nastavio put ka Nišu, gde je na putu susreo policiju i vatrogasce koji su išli ka mestu nesreće. Pokazao je dodatnu brigu o unesrećenom time što je dao svoj broj telefona vozaču "šlepke" kako bi ga predao povređenom čoveku, izražavajući želju da ga ponovo vidi.

Nedeljković je istakao da sebe ne smatra herojem, već da je najveća nagrada za njega saznanje da je spasao jedan život. Njegova skromnost i humanost su istaknute kroz celu priču, pokazujući da su hrabrost i odlučnost ključne osobine pravog heroja.

Doljevčanin Goran Nedeljković pokazao je izuzetnu hrabrost i odlučnost kada je spasavao čoveka iz zapaljenog automobila, rizikujući sopstveni život kako bi spasao život drugog. Njegova brza reakcija i humanost su primer kako pojedinac može da promeni ishod jedne nesreće i da postane heroj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading