BEŽAO OD POLICIJE, PA USMRTIO MOMKA? Ovo su DETALJI jezive saobraćajne nesreće kod Aleksandrovca! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.02.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije sa lica mesta prikazuju potpuno smrskane prednje delove vozila, što ukazuje na to da je došlo do direktog sudara pri velikoj brzini.

BEŽAO OD POLICIJE, PA USMRTIO MOMKA? Ovo su DETALJI jezive saobraćajne nesreće kod Aleksandrovca! (FOTO)

Foto: shutterstock

Ilustracija

U mestu Vitkovo, nedaleko od Aleksandrovcu, dogodila se tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio mladić od 24 godine.

Nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći, kada je na putničko vozilo, u kome se nalazio sa još dva druga, naleteo vozač koji je navodno bio u bekstvu od policije. Prema izveštaju Policijske uprave Kruševac, u nesreći su još dve osobe teško povređene, prenosi Alo.


Direktan sudar pri velikoj brzini

Fotografije sa lica mesta prikazuju potpuno smrskane prednje delove vozila, što ukazuje na to da je došlo do direktog sudara pri velikoj brzini. Hitna pomoć i vatrogasci su odmah reagovali, a vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika. Nažalost, mladić je na licu mesta preminuo usled zadobijenih povreda, dok su njegova dva prijatelja zadobila olakše telesne povrede i kolima Hitne pomoći su transportovani na bolničko lečenje.

Istraga u toku


Policija je izvršila uviđaj, a rad na rasvetljavanju uzroka ove tragične nesreće je u toku. Na licu mesta su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, dok se više informacija očekuje po saopštenju MUP-a Kruševac, prenose "Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga".

Ova nesreća je još jedan podsetnik na opasnosti bekstva od policije i nekontrolisanu vožnju, koja može imati tragične posledice. Nažalost, ovaj mladić je izgubio život zbog postupka vozača koji je bežao od policije, ostavljajući iza sebe teške posledice i tugu za sobom. Sve do okončanja istrage, ostaje nam da saosećamo sa porodicom i prijateljima nastradalog mladića i da se nadamo da će ovakve tragedije biti što ređe u budućnosti.

 

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading