KOSTA PO UGLEDU NA KOMANDANTA ARKANA HOĆE SVOJE "TIGROVE"? Planira da se bilduje na Klinici kako "bi izašao što jači" za svoje VOJNIKE - dečak ubica HOĆE SVOJU VOJSKU (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašao se kao komandant, znao je svakog svog vojnika, a onda...

KOSTA PO UGLEDU NA KOMANDANTA ARKANA HOĆE SVOJE "TIGROVE"? Planira da se bilduje na Klinici kako "bi izašao što jači" za svoje VOJNIKE - dečak ubica HOĆE SVOJU VOJSKU (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Wikipedia, Printscreen

Masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" šokirao je Srbiju nakon što je dečak ubica nemilosrdno iz vatrenog oružja ubio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića. Otac dečaka, Vladimir Kecmanović, odmah je uhapšen, a majka je obuhvaćena istragom. 

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Kosta Kecmanović

Ponašanje dečaka ubice na Klinici

Kosta se trenutno nalazi na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, školsku nastavu prati onlajn, iz posebne prostorije koja se nalazi u sklopu klinike, saznaje Srpski telegraf.

Dečak često zanemaruje gradivo koje mu nastavnici predaju i fokusira se samo na ono što je njemu bitno. Poslednjih dana interesuje ga da li će imati sve petice ali i to da li će mu biti dopušteno da trenira, makar to bilo u sobi

Najskorija Kostina izjava je malo zbunila osoblje Klinike. Naime, dečak ubica želi da počne da se bavi bodibilldingom, nezvanično saznaje Republika. 

Foto: ST-N Pancic, privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Sa ocem u streljanu

Uz Vladimira i Miljanu Kecmanović i vlasnika streljačkog kluba u kojem je dečak učio da puca, istom optužnicom optužen je Nemanja Marinković instruktor u tom klubu.

Vladimir Kecmanović se optužnicom tereti za krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, odnosno da je svog 13-godišnjeg sina obučavao da rukuje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i da oružje nije čuvao kako je to predviđeno zakonom.

Optužnicom je predloženo da sud Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, majku Miljanu Kecmanović čiji je DNK pronađen na čauri pronađenoj u kabinetu istorije na kaznu zatvora od dve i po godine, dok je po tri godine predloženo za vlasnika streljačkog kluba i instruktora Nemanju Marinkovića. 

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanović puca u streljani

Oduvek je "bio komandant Arkan"

Otac ubijene Angeline Aćimović, Anđelko Aćimović, koju je monstruozni dečak ubica pogodio u glavu, izneo je šokantne tvrdnje na račun porodice Kecmanović. Naime, Anđelko Aćimović tvrdi da je porodica Kecmanović krajnje devijantna, u svojoj izjavi se prisetio snimka gde je Kosta poređao 100 vojnika.

Ponašao se kao svaki komandant, znao je svakog svog vojnika. Njegovo hladno stoičko ponašanje i držanje, svakog normalnog roditelja bi u tom trenutku zabrinulo. Šta više, Vladimir Kecmanović je obećao malom Kosti da će se hvaliti na poslu, i kako je jako ponosan na njega. 

Da li  je Arkan bio Kostin uzor?

Željko Ražnatović je rođen 1952. godine u Brežicama u Sloveniji, gde je njegov otac Veljko Ražnatović, bio stacioniran kao oficir Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva.

Foto: Profimedia

Željko Ražnatović Arkan

Bio je jedna od najkontroverznijih ličnosti u novijoj srpskoj istoriji Željko Ražnatović Arkan, ubijen je 15. januara 2000. godine, pre tačno 24 godine. Naime, on je likvidiran sa tri hica u glavu u beogradskom hotelu "Interkontinental".

Poznat je po svojoj poznatoj paravojnoj jedinici "Arkanovi tigrovi".

- Niko ne misli da je njegov otac imao želju da on to uradi, ali je praktično učinio sve da se to jednog dana desi. Ja decu učim ljubavi, da vole ptice, Meda Brunda, a oni od pete godine uče dete da voli oružje i ubistva. Gledao sam snimak gde je Kosta sa pet godina poređao 100 vojnika i svakom ZNA IME, otac ga snima i hvali. Dete pita: "Hoćeš li ovo pokazati na poslu da se pohvališ" i otac kaže "da". Nemoguće je da majka ne primeti da je njeno dete celu noć na kompjuteru, da je u zatvorenim društvenim grupama, koje propagiraju Hitlera, zlo i nasilje. Oni su jedini krivci za sve što se desilo. To ponašanje oca da posle uviđaja, kada su mu pokazane fotografije sa mesta zločina, da on ne kaže da mu je žao te dece i porodica, već kaže: " Krivo mi je što je Dragan". Na kraju kaže: "Kosta nam je uništio život". On sebe stavlja u prvi plan, od sebe pravi žrtvu - rekao je Aćimović.

Kako saznajemo, Kosta se dosta ugledao na Željka Ražnatovića Arkana. Oduvek su mu bili interesantni "Arkanovi tigrovi", njihove taktike o obuka. Hteo je i Kosta Kecmanović da od sebe stvori velikog komandanta. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jana

18.01.2024 21:07

Do kada će ovaj monstrum biti posmatran, pažen, mažen o našem trošku. I otac mu jede naš hleb, moj, tvoj. Da sam student, napustila bih fax na kome predaje Miljana - šta znam, izvadi pištolj, pa udri po studentima! A sestra trovačica, ni blizu ne bih prišla, ta mala sigurno ima bar pola flaše domestosa i nož u torbi. Svo četvoro treba zatvoriti u gvozdeni kavez, pa nek se poubijaju međusobno! Ovako, samo su nam na teretu.

Odgovori 15 13
Cvetak

18.01.2024 23:13

Kosta mora da odgovara za zlocin, Vladimir isto tako je odgovoran jer je njegovo maloletno dete ubilo iz njegovog oruzja, ni dozivotni zatvor ne bi bio dovoljna kazna, zlocin je toliko monstruozan da se ne moze uporediti s nicim, nikada!! Al ovo sto pisete o njemu su stvari koje ne treba pominjat i nevazne su, to nisu vojnici, nego igracke, gledao sam i ja snimku, na kojoj je mali slatki decak, i nikad ne bi reko da je to Kosta monstrum!! Ta snimka da nije uradio zlocin, bila bi samo jedna lepa snimka pametnog decaka, koji nabraja svoje najdraze igracke gormite, a ponosni otac snima, kao i svaki roditelj, jer zivimo u svetu digitalnom i drustvenim mrezama! Nazalost mali slatki decak, postao je zlo i upropastio sebe, roditelje, decu i sve ostale! Neka plati svoj greh, koji je uradio, ostalo je đabe izvlacit i razvlacit!

Odgovori 21 2
Prst na čelo

19.01.2024 01:34

Ne ja se zbilja čudim gde su granice ovih fantazija? Sigurna sam da zaista već mesecima nemate nikakve informacije (stroga zabrana iznošenje istih), osim o datumima suđenja, predviđenih kazni, itd… I da se već mesecima takve priče izmišljaju, da je to već van granica fantazije, ako te granice i postoje. A postoje, preko njih je već bolest. Mislim, kakve ste vi nama sve priče napričali, pa to je prevazišlo i Anu Karenjinu… Od ono malo informacija koje već odavno znamo krojite priče za maloumnike. A tek ovaj jadni narod što veruje u sve ove gluposti, nismo džabe ovce za šišanje…

Odgovori 18 4
Branko

19.01.2024 09:50

Nista zajednicko nema Kosta Kecmanovic sa Zeljkom Raznatovicem Arkanom. Ma kakav da je bio, Arkan nikada nije i nikada ne bi usao u skolu sa oruzjem i pucao na nenaoruzane, nevine djake, koji nemaju cime da mu uzvrate. pogotovo ne bi ubio 8 puta vise devojcica nego decaka. Ovo je pokusaj razvodnjavanja cele istrage - "kao Arkan uticao na njega" - a ubijen je 9 godina pre nego sto je monstrum Kosta rodjen...price za naivne!!!

Odgovori 15 9