KOSTA PO UGLEDU NA KOMANDANTA ARKANA HOĆE SVOJE "TIGROVE"? Planira da se bilduje na Klinici kako "bi izašao što jači" za svoje VOJNIKE - dečak ubica HOĆE SVOJU VOJSKU (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.01.2024

20:30

Ponašao se kao komandant, znao je svakog svog vojnika, a onda...

KOSTA PO UGLEDU NA KOMANDANTA ARKANA HOĆE SVOJE "TIGROVE"? Planira da se bilduje na Klinici kako "bi izašao što jači" za svoje VOJNIKE - dečak ubica HOĆE SVOJU VOJSKU (VIDEO)

Shutterstock, Wikipedia, Printscreen

Komentari (7)

Loading
Jana

18.01.2024 21:07

Do kada će ovaj monstrum biti posmatran, pažen, mažen o našem trošku. I otac mu jede naš hleb, moj, tvoj. Da sam student, napustila bih fax na kome predaje Miljana - šta znam, izvadi pištolj, pa udri po studentima! A sestra trovačica, ni blizu ne bih prišla, ta mala sigurno ima bar pola flaše domestosa i nož u torbi. Svo četvoro treba zatvoriti u gvozdeni kavez, pa nek se poubijaju međusobno! Ovako, samo su nam na teretu.

Odgovori 15 13
Cvetak

18.01.2024 23:13

Kosta mora da odgovara za zlocin, Vladimir isto tako je odgovoran jer je njegovo maloletno dete ubilo iz njegovog oruzja, ni dozivotni zatvor ne bi bio dovoljna kazna, zlocin je toliko monstruozan da se ne moze uporediti s nicim, nikada!! Al ovo sto pisete o njemu su stvari koje ne treba pominjat i nevazne su, to nisu vojnici, nego igracke, gledao sam i ja snimku, na kojoj je mali slatki decak, i nikad ne bi reko da je to Kosta monstrum!! Ta snimka da nije uradio zlocin, bila bi samo jedna lepa snimka pametnog decaka, koji nabraja svoje najdraze igracke gormite, a ponosni otac snima, kao i svaki roditelj, jer zivimo u svetu digitalnom i drustvenim mrezama! Nazalost mali slatki decak, postao je zlo i upropastio sebe, roditelje, decu i sve ostale! Neka plati svoj greh, koji je uradio, ostalo je đabe izvlacit i razvlacit!

Odgovori 21 2
Prst na čelo

19.01.2024 01:34

Ne ja se zbilja čudim gde su granice ovih fantazija? Sigurna sam da zaista već mesecima nemate nikakve informacije (stroga zabrana iznošenje istih), osim o datumima suđenja, predviđenih kazni, itd… I da se već mesecima takve priče izmišljaju, da je to već van granica fantazije, ako te granice i postoje. A postoje, preko njih je već bolest. Mislim, kakve ste vi nama sve priče napričali, pa to je prevazišlo i Anu Karenjinu… Od ono malo informacija koje već odavno znamo krojite priče za maloumnike. A tek ovaj jadni narod što veruje u sve ove gluposti, nismo džabe ovce za šišanje…

Odgovori 18 4
Branko

19.01.2024 09:50

Nista zajednicko nema Kosta Kecmanovic sa Zeljkom Raznatovicem Arkanom. Ma kakav da je bio, Arkan nikada nije i nikada ne bi usao u skolu sa oruzjem i pucao na nenaoruzane, nevine djake, koji nemaju cime da mu uzvrate. pogotovo ne bi ubio 8 puta vise devojcica nego decaka. Ovo je pokusaj razvodnjavanja cele istrage - "kao Arkan uticao na njega" - a ubijen je 9 godina pre nego sto je monstrum Kosta rodjen...price za naivne!!!

Odgovori 15 9
Опера Краљ Артур

20.01.2024 10:58

Па Аркан то што је монструм урадио не би никада. Тако да мали није ни њега достојан. Нажалост поистоветио са са подземним светом. Родитељи, знали сте да са њим нешто није у реду и неговали сте његов проблем, његову психопатску структуру личности. Лоше ствари сте му усађивали и шта сада?

Grga

20.01.2024 19:19

Kakve veze ima Arkan sa ovim? Veliko je pitanje da li ubica u opšte zna ko je Arkan! Rođen je 10 godina posle Arkanove smrti, a 15 od poslednjeg rata u kom je Arkan učestvovao! Gde je on mogao čuti za Arkana,njegove vojnike i jedinicu?! Razumem da i vi novinari osrednjeg tabloida treba od nečeg da živite,ali smanjite doživljaj i laži!

Imr

27.01.2024 01:45

@Grga - Pa kako gde?? Od oca. Otac ga spominjao i uchio sina ko je bio Arkan.