PREDSEDNIK SRBIJE U ODLUČUJUĆOJ BORBI ZA ČAST SRPSKOG NARODA! Đorđe Milićević poslao jaku poruku: Podrška Vučiću u inat onima koji bi da nas proglase genocidnim!

Autor:

Vesti

16.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelujem na sve Srbe da istaknu naša nacionalna obeležja, našu najlepšu trobojku, i da iskažu jasnu podršku Vučiću koji vodi odlučujuću bitku za čast i dostojanstvo srpskog naroda.

PREDSEDNIK SRBIJE U ODLUČUJUĆOJ BORBI ZA ČAST SRPSKOG NARODA! Đorđe Milićević poslao jaku poruku: Podrška Vučiću u inat onima koji bi da nas proglase genocidnim!

Foto: shutterstock,Tanjug/Vladimir Šporčić,ST/Nemanja Pančić

Sednica Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici posle dva odlaganja zakazana je za četvrtak, 23. maj,  koji će u istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih i najvažnijih dana za Srbiju i naš narod. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Njujork da bi tada, u ime države i naroda iz Srbije i Republike Srpske, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa jer predaje, kako je najavio, nema i neće biti!

U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo. I Đorđe Milićević, ministar bez portfelja i potpredsednik SPS, ukazuje za Republiku da su Srbija i Republika Srpska ovih dana izloženi su najtežim pritiscima. 

- Posebno jak udar je na naš narod na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj. Znam da će biti teško odbraniti se od svih pritisaka, ali ubeđen sam da ćemo se, predvođeni predsednikom Aleksandrom Vučićem, boriti svim političkim i diplomatskim sredstvima i da ćemo pobediti u toj borbi. Kako 23. juna u Ujedinjenim nacijama, tako na svim mestima i svim međunarodnim institucijama gde naš predsednik sa najjačim oružjem, a to je istina, vodi borbu za Srbe i Srbiju.

Da bismo pobedili u toj borbi, kako poručuje ministar Milićević za naš portal, moramo biti jedinstveni: 

- Srpski narod je uvek snagu i napredak crpeo iz svog jedinstva. Apelujem na sve Srbe, gde god živeli, da u inat onima koji nas proglašavaju genocidnim narodom, istaknu naša nacionalna obeležja, našu najlepšu trobojku i da iskažu jasnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Republike Srbije koji vodi odlučujuću bitku za čast i dostojanstvo srpskog naroda. Ukoliko budemo složni i jedinstveni i ako svi kao jedan stanemo iza našeg predsednika, neprijatelji Srba i Srbije nikada neće moći da unize i poraze srpski narod, ma koliko se trudili. Jedinstveni gde god bili!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading