KOSTA KECMANOVIĆ OPET PRAVI HAOS NA KLINICI: Od njegovih reči podilazi JEZA - tvrdi da želi SAMO JEDNO!

Autor:

Hronika

10.01.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović uprkos uslovima koji su jasno postavljeni, želi posebne uslove.

KOSTA KECMANOVIĆ OPET PRAVI HAOS NA KLINICI: Od njegovih reči podilazi JEZA - tvrdi da želi SAMO JEDNO!

Foto: privatna arhiva, google earth

Kosta Kecmanović (14) koji je pre punih osam meseci počinio nezapamćen masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" te ubio devetoro đaka i čuvara škole, ne prestaje da histeriše i da pravi haos na klinici, jer mu je, kako saznajemo - dosadno.

Mesecima unazad on pokazuje ravnodušnost i nezainteresovanost za sve što je učinio, a jedino što ga zanima jesu njegovi uslovi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu u kojoj se nalazi.

- Iako je svestan situacije u koju je sam sebe doveo, odnosno, da se nalazi na Klinici u kojoj su jasna i stroga pravila, on ne odustaje od svojih prohteva. Poslednje što je tražio sve prisutne je ostavilo u šoku, upravo zbog reči koje je izgovorio - naveo je izvor iz istrage, pa objasnio:

- Poslednje što je želeo bilo je da gleda filmove, jer mu je, kako je objasnio dosadno i ne zna šta da radi u sobi. Iako mu je jasno stavljeno do znanja da ne postoji mogućnost da mu se dopusti bilo šta što nije u skladu sa pravilima, on jednostavno ne odustaje. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (22)

Loading
Coa

10.01.2024 15:21

sam se tog 3. maja oduzevsi 10 nevinih zivota odrekao svih decijih i ljudskih privilegija.

Miki

10.01.2024 15:40

Mislim da roditelji njegovi takodje treba da budu na klinici na posmatranju i vestacenju jer su oni doprineli takvom ishodu.

Odgovori 5 10
Tanja

10.01.2024 15:52

Samoživ,bezosećajan njega ko i njegove roditelje ne interesuje zločin što je počinio oružjem od kuće donetim u školu na času i to naše dece nema zauvek ,oni hoće samo da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Mara

10.01.2024 16:39

@Tanja - Ma Tanja nebi ni Vama loše bilo da posjetite psihijatra .

Odgovori 15 7