KOSTIN RUKOPIS ME JE UZNEMIRIO : Majka "devojčice anđela" Katarine Martinović iznela šok detalje o dečaku ubici: RODITELJI SU GA STRAŠNO POVREDILI

Autor:

Hronika

28.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Martinović na suđenju Kecmanovićima ispričala je danas šta sve zna o monstrumu iz Ribnikara. Istakla je da možda zna uzrok zverskog čina.

KOSTIN RUKOPIS ME JE UZNEMIRIO :  Majka "devojčice anđela" Katarine Martinović iznela šok detalje o dečaku ubici: RODITELJI SU GA STRAŠNO POVREDILI

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika.rs, printscreen, privatna arhiva

Kosta Kecmanović počinio je masovno ubistvo u OŠ"Vladislav Ribnikar" izrešetavši devetoro dece i školskog čuvara. Majka Katarine Martinović ubijene balerine svedočila je o svom bolu, gde je istakla da su roditelji i te kako odgovorni za zločin sina. A o njemu je rekla da je čisto zlo ili da je oboleo od psihijatrijske bolesti. 

- Ništa nije učinjeno da se pomogne dečaku, nego su nas sve slagali njegovi roditelji, nisu priznali da je bolestan. Nema šanse da nisu znali, morali su da vide da je čudan. četvoro dece iz razreda je primećivalo da je čudan - rekla je Katarinina majka. 

Foto: ST/Nemanja P.

Miljana i Zoran Martinović dolaze na suđenje Kecmanovićima

Nekoliko dana pre masakra Miljana Martinović je videla rukopis sina svoje imenjakinje, koji joj je ubio ćerku mezimicu.žali što ćerku nije prebacila na vanrednu nastavu kad je znala da joj u "Ribnikaru" nije bilo dobro iako se lepo družila sa decom. 

- Neobičan mi je njegov rukopis, volela bih da ga rastumači neki grafolog. Na viberu imam njegov slikani rukopis, nešto iz škole, a koji je 28. aprila poslao Katarin. Molila me je da joj pomognem da rastumači pošto je nečitak, raspisan na vrlo neobičan način. Uznemirio me je taj rukopis - rekla je Katarinina mama. 

Istakla je da ubica čudno izgleda na fotografijama, jer je videla čak četiri iz različitih perioda i suituacija i uvek je bio bez eksperesije na licu. 

- Roditelji su njega nekad povredili do te mere da smo dobili otrgnutu mladost. Na osnovu saslušanja, snimaka i svega čime raspolažemo u toj porodici nije vladala bliskost i odnosi kakvi je trebalo da budu. Odgovorni su zato što nisu prepoznali nijedan trag od 1. do 3. maja i od 2017. pa do 2023. godine. Morali su da primete da nešto ne funkcioniše. Nedostatak empatije i težina koju nosi to što želi da kontroliše druge i da želi da povredi druge - svedočila je Martinovićka. 

Republika

Foto: Facebook, ST/V. LUKIĆ

Kosta, Vladimir i Miljana Kecmanović

Ispričala je i da je Kosta po prepričavanju posle masakra na jednom rođendanu zatečen kako stoji odsutno nasred sobe i zagledan u jednu tačku dok su druga deca sedela i družila se. 

- Jedan roditelj je ušao u prostoriju i bio začuđen što su sva deca koju su bila unutra pogledala ka njemu, njih osmoro, osim Koste koji je bio fokusiran na ekran. Ni instiktivno nije odreagovao - rekla je majka ubijene devojčice. 

Njen suprug Zoran, neutešni otac čarobne Katarine kojem je svaki dan pretežak i ispunjen suzama, potvrdio je da je ubica imao čudne manire. 

- Došao je na fudbalski teren i stao nasred njega iako su deca uveliko igrala. Otišao je ljutito što nisu hteli da se igraju sa njim usred utakmice - prepričao je Zoran. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoja

15.01.2024 19:57

naravno da su znali,a ne samo sto su znali,nego su i mogli da su hteli da mu pruze najbolju mogucu negu,ali je ocigledno ljubav prema novcu i sadizmu ono sto vlada u toj ludoj kuci