OSUĐEN OTAC MANIJAK (60), ZLOSTAVLJAO MALOLETNU ĆERKU (14): Davao joj marihuanu i terao je da ga oralno zadovolji!

Autor:

Hronika

24.11.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđen D.J. (60) zbog obljube ćerke i omogućavanja uživanja marihuane.

OSUĐEN OTAC MANIJAK (60), ZLOSTAVLJAO MALOLETNU ĆERKU (14): Davao joj marihuanu i terao je da ga oralno zadovolji!

Foto: ST/V. LUKIĆ/pixabay.com

Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio D. J. (60) iz Banjaluke na jedinstvenu kaznu od sedam godina zatvora zbog obljube ćerke (14), omogućavanje uživanja marihuane i nedozvoljeno posedovanje skraćene puške, prenosi Srpskainfo.

Sudsko veće je odbilo žalbe odbrane i tužilaštva kao neosnovane.

– Žalbe su odbijene i potvrđena je prvostepena presuda koju je izrekao Okružni sud u Banjaluci – rekla je sekretar Vrhovnog suda Republike Srpske, Jelena Despotovović.

Takođe, on je za obljubu nad detetom mlađim od 15 godina, tačnije, za drugu polnu radnju nad ćerkom, osuđen na pet godina zatvora. Zbog omogućavanja ćerki da puši marihuanu dobio je dve godine, dok je za posedovanje skraćene puške dobio šest meseci zatvora. Kazne su objedinjene u jedinstvenu od sedam godina zatvora.

D.J. je presudom izrečena i dvogodišnja zabrana prilaska maloletnoj žrtvi na udaljenosti od 100 metara koja će se početi primenjivati nakon što izađe iz zatvora.

U presudi se navodi da je D. J. od 21. maja do 24. juna 2021. seksualno zlostavljao svoju ćerku. Radio je to kada bi ostajali sami, govorio joj je da je zaljubljen u nju i dodirivao je po intimnim delovima tela. Takođe, pokušavao je da je nagovori da ga oralno zadovolji.

– Žrtva se 24. juna oko ponoći iskrala iz kuće. Otišla je u policijsku stanicu i oca prijavila za seksualno zlostavljanje – navodi se u presudi.

Dodaje se i da je optuženi žrtvi na njivi nudio da zajedno puše marihuanu. Prvo ju je ubeđivao govoreći da će je to opustiti i da će joj “probuditi” želju za seksom, prenosi ATV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading