ROĐAK MALČANSKOG BERBERINA SNIMAO ZLOSTAVLJANJE ĆERKE OMETENE U RAZVOJU: Podvodio je preko društvenih mreža!

Autor:

Hronika

07.11.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac iz pakla rođak Malčanskog berberina.

ROĐAK MALČANSKOG BERBERINA SNIMAO ZLOSTAVLJANJE ĆERKE OMETENE U RAZVOJU: Podvodio je preko društvenih mreža!

Foto: Republika.rs, mup

Suđenje Milanu Iciću iz Malče kod Niša optuženom za obljubu maloletne ćerke, trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije, jer je podvodio drugima i pribavljanje i posedovanje pornografskog materijala i iskorišćavanje maloletnog lica, pošto je snimao seksualne odnose sa njom, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem veštaka.

On je inače dalji rođak serijskog silovatelja Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin.

- Na mrežama su navodno pronađeni snimci seksa između oca i ćerke, a što je još strašnije, ne radi se o materijalu koji su sami snimali, već se sumnja da su imali pomagača. Navodno, uhapšen je jedan fotograf koji je snimao oca i ćerku, ali je on pušten pošto ga u svojim iskazima nisu pomenuli ni otac ni devojčica - ispričao je dobro obavešteni izvor za Informer.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica ima određene poteškoće u razvoju i nije svesna onoga što se dogodilo.

- Ona je i ranije slala svoje nage snimke muškarcima, ali zbog razvoja koji nije u granicama normalnog u tome nije uviđala nikakav problem. Imala je dva profila na Fejsbuku, a jedan je kontrolisao njen otac i podsticao je da šalje snimke i slike ljudima. Na saslušanju je delovala kao da apsolutno ne vidi ništa loše u tome što je imala seks s rođenim ocem, koji je na sve to snimao i slao dalje - otkriveno je tokom istrage.

- Devojčica je izmeštena iz kuće, poslata je u hraniteljsku porodicu i tamo joj je dobro, hranitelji je lepo paze i izuzetno su joj posvećeni. Potpuno je komunikativna, ide u školu i ponaša se normalno. Ona definitivno oca ne krivi za svoju sudbinu - rekao je sagovornik iz suda.

Podsetimo, tokom leta 2021. uhapšeno više desetina muškaraca koji su bili u kontaktu sa ovom devojčicom.

- Nakon hapšenja ispostavilo se da svi komuniciraju sa istim detetom, a na saslušanju su se ona i otac ponašali čudno. Pregledom njegovog telefona i kompjutera utvrđeno je da je on u kontaktu s mnogo pedofila, te da ćerku praktično podvodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Trebalo po kratkom postupku

07.11.2023 22:40

Idiotu je trebalo metak u glavu kao i svima sto su ucestvovali a oficijelno objaviti da su se opirali pri hapsenju, itd. Niko ne bi ni upitao a drustvo bi se resilo ovih zlotvora.