ŠTA SE DOGAĐA SA DEVOJČICOM KOJU JE KIDNAPOVAO MALČANSKI BERBERIN?! Nije prihvatila da joj poklone stan, živi u istoj kući - napravila je jedan važan izbor!

Autor: Republika

Vesti

01.11.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčicu je 20. decembra 2019. na putu ka školi oteo Ninoslav Jovanović iz Malče a pronađena je posle desetodnevne potrage, a evo šta je sa njom danas.

ŠTA SE DOGAĐA SA DEVOJČICOM KOJU JE KIDNAPOVAO MALČANSKI BERBERIN?! Nije prihvatila da joj poklone stan, živi u istoj kući - napravila je jedan važan izbor!

Foto: Privatna arhiva, MUP

Malčanski berberin oteo devojčicu iz Niša

Devojčica koju je pre tri godine oteo i zlostavljao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uskoro će se useliti u rekonstruisanu kuću. Adaptacija kuće u kojoj je živela biće gotova za nedelju ili dve, a po završetku radova njena porodica će dobiti dodatnih 40 kvadrata stambenog prostora, tako da će devojčica imati svoju sobu i kupatilo.

Članovi veća doneli su odluku da se u adaptaciju kuće, pored grada i donatora, uključi i Centar za socijalni rad u Nišu. Radovi na kući počeli su u prvoj polovini jula, a tada je rečeno da će porodica dobiti adekvatne uslove za život za najviše tri meseca.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je izjavila da će grad na sve načine pomoći porodici devojčice,

- Bio im je ponuđen stan koji su odbili, a opredelili su se za rekonstrukciju kuće - rekla je Sotirovski, prenosi Mondo.

Kazala da je Grad u potpunosti izašao u susret porodici za sve ono što su tražili, počev od posebnog priključka za struju do posebnog sprata.

- Sve je to vrlo malo u poređenju sa onim što je devojčica preživela - rekla je Sotirovski.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Monika Karimanović koju je oteo Malčanski berberin

Devojčicu je 20. decembra 2019. na putu ka školi oteo Ninoslav Jovanović iz Malče a pronađena je posle desetodnevne potrage.

Jovanović je uhapšen 5. januara 2020. na seoskom groblju u Malči. 

Osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu, a preminuo je 8. jula u bolnici u Požarevcu, nakon što mu je pozlilo u Kazneno popravnom zavodu Zabela. 

Devojčica, koja je u vreme otmice imala 12 godina, uspešno se oporavila i upisala ove godine Ugostiteljsko-turističku školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading