BAHATIJE I BEZOBRAZNIJE NE MOŽE: Tinejdžer za volanom divljao po Banjaluci, a onda je na kružnom toku IZVEO NAJGORU STVAR

Autor:

Svet

16.11.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je uradio sve što je poželeo ponosno je objavio "detalje pustolovine" na društvene mreže

BAHATIJE I BEZOBRAZNIJE NE MOŽE: Tinejdžer za volanom divljao po Banjaluci, a onda je na kružnom toku IZVEO NAJGORU STVAR

Foto: instagram/crnahronikabih

Policijska uprava Banjaluke identifikovala je vozača koji je divljao po gradu snimajući se dok za volanom pravi, najblaže rečeno gluposti.

Maloletnik je upravljajući automobilom Audi u vlasništvu D.L. iz Banjaluke vozio u suprotnom smeru što je učinio čak i u kružnom toku dovodeći sebe i druge vozače u neposrednu opasnost.

 

 

Potom je sve što je uradio ponosno okačio na društvene mreže.

- Vlasniku vozila izdat je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja omogućavanje upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, a protiv maloletnika sledi podnošenje zahteva za pokretanje prekršajnog postupka za počinjen prekršaj nasilnička vožnja i upravljanje vozilom pre sticanja prava na upravljanje - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading