SNIMIO JE KAKO VRŠI NUŽDU NA ULICI, UBILA SE NAKON TOGA: Policija identifikovala osobu koja je napravila ovaj video i podelila ga na društvenim mrežama

Autor:

Svet

09.11.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. M. je osumnjičen da je snimio i objavio snimak nepoznate žene koja obavlja nuždu kod Narodnog pozorišta u Banjaluci.

SNIMIO JE KAKO VRŠI NUŽDU NA ULICI, UBILA SE NAKON TOGA: Policija identifikovala osobu koja je napravila ovaj video i podelila ga na društvenim mrežama

Foto: Profimedia

Policija BiH

Banjalučka policija uhapsila je M. M. zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, policijski službenici su izvršili kriminalističku obradu ovog lica, nakon čega će protiv njega biti podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Prema rečima predstavnika policije, M. M. je osumnjičen da je snimio i objavio snimak nepoznate žene koja obavlja nuždu kod Narodnog pozorišta u Banjaluci. Ova nehumana i neetična radnja je u suprotnosti sa zakonom i pravilima društvene zajednice, istakao je portparol PU Banjaluka.


Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka će biti dostavljen izveštaj o ovom slučaju, a osumnjičenom M. M. će biti sudski priveden i suočen sa krivičnom odgovornošću.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a neke od informacija koje su se mogle čuti su da je osumnjičeni M. M. poznat po nekim ranijim krivičnim delima, kao i da je snimak objavljen na društvenim mrežama i izazvao veliki broj negativnih komentara.

Uprkos tome, policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog, što je naišlo na pohvale građana i pokazalo da se nepravda neće tolerisati. 

Pored ovog slučaja, policija je apelovala na građane da se uzdrže od deljenja ovakvih sadržaja, kako bi se sačuvala privatnost i dostojanstvo svakog pojedinca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading