SINA NEMA NA SAHRANI, TREĆA ŽENA NIJE HTELA NI DA JOJ SE IME MEĐU OŽALOŠĆENE STAVI! Porodične razmirice vidljive i na dan sahrane Jovana Marića!

Autor:

Zabava

16.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati psihijatar Jovan Marić umro je pre dva u Beogradu, a danas će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

SINA NEMA NA SAHRANI, TREĆA ŽENA NIJE HTELA NI DA JOJ SE IME MEĐU OŽALOŠĆENE STAVI! Porodične razmirice vidljive i na dan sahrane Jovana Marića!

Foto: B. Jovanovic

Poroica i prijatelji se okupljaju već na Novom groblju, a saučešće primaju uplakane ćerke Jovana Marića, Vojna i Joana, koje je dobio iz prva dva braka.

Ono što upada u oči jeste da sahrani ne prisustvuje treća supruga Jovana Marića, Danijela Tiosavljević, kao ni njihov zajednički sin Matija sa kojima psihijatar nije bio u dobrim odnosima poslednjih godina i to zbog spora oko stana.

Danijela, saznaje Pink, nije hteli ni da joj se ime na umrlici pomene.

Sa druge strane, druga žena Jovana Marića prisustvuje sahrani i na nju je došla sa ćerkom i unukom.

 

Unuk Jovana Marića tokom tužne povorke, nosio je dedi krst.

Podsetimo, Jovan Marić bio je srpski psihijatar, pisac, bivši profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i diplomata. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu u junu 1964.

Tri godine je radio u bolnici u Bijeljini na hirurgiji kao asistent na operacijama i na ginekologiji. Bio je redovni profesor Medicinske etike i Psihijatrije na Medicinskom fakultetu, Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Visoke zdravstvene škole strukovnih studija u Beogradu i na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, upravnik je dnevne klinike u Institutu za psihijatriju u Beogradu, autor više udžbenika i trilogije o Srbima.

Pružao je psihijatrijsko veštačenje na sudu i bio ambasador Srbije u Nigeriji i Južnoafričkoj republici.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading