STANODAVKA IZ BEOGRADA OPTUŽILA PROFESORKU DA JE PODSTANAR IZ PAKLA! Ovakvom se odgovoru nije nadala: "ŠTA TI JE ŽENA KRIVA...!"

Autor:

Vesti

16.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je objavila svoju priču, Beograđanka je očekivala podršku od drugih članova grupe, ali se ispostavilo da većina njih krivi stanodavca zbog lošeg stanja stana.

STANODAVKA IZ BEOGRADA OPTUŽILA PROFESORKU DA JE PODSTANAR IZ PAKLA! Ovakvom se odgovoru nije nadala: "ŠTA TI JE ŽENA KRIVA...!"

Foto: Shutterstock

Jedna Beograđanka se našla u nezavidnoj situaciji nakon što je izdala stan jednoj profesorki. Kako je objasnila u Fejsbuk grupi za izdavanje stanova u Beogradu, stan je bio okrečen i sređen pre nego što ga je izdala. Međutim, nakon što je podstanarka otišla, ona se suočila sa potpuno, kako je rekla, demoliranim stanom.

Zidovi su bili puni buđi, a u stanu je bilo i drugih oštećenja, kao što su ubuđan ormar, cipelarnik, lajsne, polomljena slavina.


Nakon što je videla stanje u kojem se nalazi nekretnina, ona je kontaktirala podstanarku koja joj je odgovorila putem poruke da je "u stanu sve amaterski urađeno". Ona je dalje pojasnila da je novi vodokotlić bio montiran od strane njenog supruga, a ne od strane majstora. 

- Prozor u kupatilu nije valjao jer ona nije imala snage da ga otvara i zatvara, a ni visinu pa zato ima buđi jer sam joj jednom prilikom ja zatvorila kada me je zamolila. Rekla sam da nemam nameru da menjam prozor jer neko nema snage. Više puta joj je rečeno da stan mora da se luftira. Računi i kirija su se plaćani na vreme, ali skoro svaki put je ona bila bolesna kada je davala kiriju i kada smo ja ili suprug dolazili, ili je bilo 22, 23h pa bolje da mi ne ulazimo jer imamo bebu, ili je kasno. U to vreme je i izašla iz stana. Veliko upozorenje - napisala je stanodavka.



Nakon što je objavila svoju priču, Beograđanka je očekivala podršku od drugih članova grupe, ali se ispostavilo da većina njih krivi stanodavca zbog lošeg stanja stana. Kako su naveli, podstanarka nije kriva za pojavu buđi na zidovima, već je to posledica loše izolacije i vlage u stanu.

Ipak, vlasnica stana je istakla da stan nije održavan i da je podstanarka donela TA peć kako bi se grejala, umesto da koristi norveški radijator koji je bio odobren od strane vlasnice.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading