"BOMBA MI JE ISPRED VRATA": Ćerka Dragoslava Kosmajca obavestila policiju o jezivoj napravi koju je pronašla! (FOTO+VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulisalo se da je ciljana upravo kuća poznatog biznismena, a da je razlog opomena zbog placa.

"BOMBA MI JE ISPRED VRATA": Ćerka Dragoslava Kosmajca obavestila policiju o jezivoj napravi koju je pronašla! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Republika

Nepoznata osoba bacila je bombu u dvorište kuće u Ulici Milana Rakića oko 10 časova, na svu sreću naprava nije eksplodirala. 

Ekipa portala Republika.rs trenutno se nalazi na licu mesta u ulici Milana Rakića.

Na mestu incidenta jutros su bili pripadnici Kontradiverzione ekipe MUP kako bi uklonili bombu.

Kuća je ograđena i opremljena kamerama, prolaznici su u strahu iz razloga što se ovako nešto ovoj porodici već dogodilo u relativno kratkom periodu.

Komšije su samo kratko otkrile da je eksplozivnu napravu pronašla ćerka Dragoslava Kosmajca kada je izašla u dvorište ove kuće.

Kako smo videli, sa prozora kuće kratko su provirili, međutim, niko ne izlazi.

Dakle, kako smo već pisali, reč jeste upravo o kući koja ima veze sa Dragoslavom Kosmajcem.  Cela ulica je bila zatvorena, ali saobraćaj je sada pušten, međutim, stvaraju se gužve i dalje.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, prošle nedelje bačena je bomba na kuću pokojnog kontroverznog biznismena, Dragoslava Kosmajca, koja se takođe nalazi na Zvezdari. U Žabljačkoj ulici gde je tada došlo do incidenta, trenunto nema nikoga, kapija porodične kuće Kosmajca je zatvorena.

Takođe, u decembru 2017. godine prijavljeno je da je bačena ekplozivna naprava u blizini kuće srpskog Al Kaponea, kako su ga svojevremeno nazivali.

Spekulisalo se da je ciljana upravo kuća poznatog biznismena, a da je razlog opomena zbog placa.

Naime, Kosmajac je pokušavao da otkupi parcele oko njegove kuće. Te se verovalo da je bomba trebalo da bude opomena upravo vezano za neko parče zemlje, koje nije pravno rešeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading