BOMBA BAČENA NA KUĆU KOSMAJCA POVEZANA SA DŽONIJEM SA VRAČARA? Istraga će pokazati SVE: Svedok je već otkrio gde je sin pokojnog kontroverznog biznismena putovao, a sada...

Autor:

Hronika

09.11.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Kosmajac bio je u Dominikanskoj Republici zajedno sa Markom Miljkovićem što je otkiro svedok-okrivljeni i to nije sve.

BOMBA BAČENA NA KUĆU KOSMAJCA POVEZANA SA DŽONIJEM SA VRAČARA? Istraga će pokazati SVE: Svedok je već otkrio gde je sin pokojnog kontroverznog biznismena putovao, a sada...

Foto: E Stock, Branislav Jovanovic

Dragoslav Kosmajac, Lazar Kosmajac, Džoni sa Vračara

Sinoć na Zvezdari bačena je bomba u dvorište kuće pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, a policiju je pozvala njegova žena Aleksandra. Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, bomba je bačena kao opomena Kosmajčevom sinu Lazaru i to se sada istražuje.

Kako nezvanično saznajemo, Lazar Kosmajac je često putovao u Dominikansku Republiku, što je na suđenju Valjku Belivuku i njegovoj kriminalnoj bandi potvrdio i svedok-okrivljeni Nikola Spasojević.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao i portal Republika.rs, upravo se u Dominikanskoj Republici nalazi i Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara. Sada se nameće pitanje da li je možda i ovaj bombaški napad na kuću Kosmajca povezan i sa Džonijem.

Svakako, inspektori rade svoj  posao, upoznati su sa svim činjenicama i sve što je do sada poznato se ispituje.

Da podsetimo, Lazar Kosmajac (31) bio je u Dominikanskoj Republici zajedno sa Markom Miljkovićem Maretom Mesarom (36) izjavio je 25. aprila na suđenju svedok-okrivljeni Nikola Spasojević!

Spasojević nije precizirao kada su Miljković, optužen za monstruozna krivična krivična dela i Lazar Kosamajac bili u Dominikani. Odgovarajući na Miljkovićevo pitanje da li je pozajmio pare za sahranu oca, Spasojević je rekao: "Jeste, 400 evra, tada si bio u Dominikanskoj Republici sa Lazarom Kosmajcem".

Pošto je govorio da je posle ubistva dvojice "škaljaraca", Baranina Alana Kožara (43) i Užičanina Damira Hadžića (45) na Krfu, u julu 2020. godine, želeo da se reši "golfa", može se zaključiti da je to bilo iste godine, a kako nezvanično saznajemo, ovo nije bio ni  prvi ni poslednji put da je Kosmajac mlađi bio u Dominikanskoj Republici.

Lazar Kosmajac je sin Dragoslava Kosmajca (67), koji je preminuo od posledica korone 12. aprila 2020. godine.

Lazar Kosmajac viđen je na sahrani svog oca, kada je održao govor. Njegovog oca Dragoslava domaća javnost je smatrala narko-dilerom i nazivala "srpskim Eskobarom" i "srpskim Al Kaponeom", ali Kosmajac u Srbiji nije osuđivan.

Poznato je da je 90-ih godina prošlog veka sa Radetom Ćaldovićem Ćentom, inače bliskim prijateljem Željka Ražnatovića Arkana, harao Bečom, pa je "pao" za pljačke i "odležao" dve godine u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading