Aleksandar Antić: Napadi na porodicu predsednika Vučića nisu politika, već patologija!

Autor:

Vesti

09.11.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi na porodicu predsednika Vučića postaju sve učestaliji.

Aleksandar Antić: Napadi na porodicu predsednika Vučića nisu politika, već patologija!

Foto: Ministarstvo rudarstva i energetike

Aleksandar Antić izneo je snažnu osudu nedavnih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, ističući da je teško ostati ravnodušan pred uvredama usmerenim ka deci koja još nisu ni kročila u školske klupe.

Antić je istakao da nijedan politički cilj ne može opravdati napade na porodičnu sferu, posebno kada su meta napada deca. Predsednik Vučić, kako je naveo, već godinama trpi kontinuirane napade i kampanje laži, često se suočavajući sa izuzetnom tolerancijom prema tim neosnovanim optužbama.

Direktor Koridora Srbije je izazvao javnost na razmišljanje, postavljajući pitanje onima koji podržavaju ovakve napade, kako bi se sami osećali kada bi njihova porodica bila izložena sličnim uvredama.

- Jasno je da oni koji ne mogu argumentima suprotstaviti se predsedniku Vučiću i njegovoj politici koja vodi Srbiju napred, pribegavaju napadima na njegovu porodicu i decu. Međutim, to nije politika, već patologija. Srbija neće tolerisati podmukle napade na porodicu i decu, a ovakve neprimerene kampanje neće proći nekažnjeno - naglasio je Antić.

Napadi na porodicu predsednika Vučića postaju sve učestaliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading