Vučić o napadima na njegove roditelje: Mi to nećemo nikada da radimo - Mi ćemo da pazimo i čuvamo njihove porodice!

Autor:

Vesti

05.11.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se prisutnima na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" rekavši da mu je čast što svojom snagom, ljubavlju i energijom, podržava tu listu jer veruje da je ona budućnost naše zemlje.

Vučić o napadima na njegove roditelje: Mi to nećemo nikada da radimo - Mi ćemo da pazimo i čuvamo njihove porodice!

Foto: SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su njegovi roditelji njemu najbolji na svetu, a povodom novih napada na njegovog oca i na njegovu majku.

- Neće Srbija da trpi napade na porodicu! Mi to nećemo nikada da radimo. Mi ćemo da pazimo i čuvamo njihove porodice i da obezbedimo bolju budućnost za njihovu decu. U tome se razlikujemo - kazao je on na mitingu u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
Ena

05.11.2023 13:24

Neprijatelji Srbije sa svih strana se udružuju u borbi protiv Vučića da oslabe i rasparčaju Srbiju. Pri tom ne biraju sredstva i napadaju ono što je sveto, a to je porodica.

zvezdica

05.11.2023 13:28

Napadi na porodicu političara nikada ne bi trebali biti prihvatljivi, bez obzira na političke razlike! Važno je da političari postave primer poštovanja i zaštite privatnosti porodica.

Keti

05.11.2023 13:46

Od svih dosadašnjih predsednika, Vučić se jedini iskreno bori da srpski narod živi mirno na KiM.

nevena

05.11.2023 13:53

ovo su reci coveka koji postuje sve gradjane