TAČNO U 18 ČASOVA PREDSEDNIK SE OBRAĆA NACIJI! Srbija zaslužuje da zna istinu, Vučić bez cenzure - ove teme na tapetu danas! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.11.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će biti gost "Vesti" na TV Prva.

TAČNO U 18 ČASOVA PREDSEDNIK SE OBRAĆA NACIJI! Srbija zaslužuje da zna istinu, Vučić bez cenzure - ove teme na tapetu danas! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, večeras će gostovati na televiziji "Vesti" na TV Prva, gde će se suočiti sa najaktuelnijim temama koje se tiču zemlje. Gostovanje je zakazano za 18 sati i očekuje se da će predsednik Vučić pružiti informacije i komentare o ključnim pitanjima i izazovima koji se tiču Srbije.

Ovaj intervju dolazi u vreme kada je Srbija suočena sa različitim izazovima, uključujući pitanja oko ekonomije, zdravstva, spoljnih odnosa i drugih ključnih oblasti. 

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Očekuje se da će se predsednik Vučić dotaknuti i drugih važnih pitanja kao što su evropske integracije, unutrašnji politički procesi, i druge teme od značaja za građane Srbije, kao i sve vezano za vanredne izbore. 

Gostovanje na TV Prva pružiće građanima Srbije priliku da čuju direktne odgovore od predsednika Vučića o pitanjima koja ih najviše zabrinjavaju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Jovan

08.11.2023 10:06

Čekamo 18h i pratimo i podržavamo našeg predsednika

Maja

08.11.2023 10:09

Veceras cu gledati obracanje predsdnika uato sto smatram da je iakren i cenim to szo sve deli sa gradjanima.

Nik

08.11.2023 10:10

Kao i uvek dobro potkovan informacijama i znanjem

Darko

08.11.2023 10:11

Jako je važno da građani budu upućeni u trenutna dešavanja u Srbiji pa je zato potrebno da svi poslušaju Vučića.