SUPRUZI PRETIO SILOVANJEM, GOVORIO JOJ DA ĆE JE BACITI POD VOZ! Monstrum objavio UZNEMIRUJUĆ snimak, policija na nogama!

Autor:

Hronika

21.11.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na društvenim mrežama, Tule je objavio uznemirujuće video materijale u kojima ne samo da preti svojoj supruzi Aidi, nego je i izrazio pretnje političarima i drugim osobama.

SUPRUZI PRETIO SILOVANJEM, GOVORIO JOJ DA ĆE JE BACITI POD VOZ! Monstrum objavio UZNEMIRUJUĆ snimak, policija na nogama!

Foto: Shutterstock

Samoprozvani teolog i psiholog Edin Tule prethodnih dana objavio je čitav niz uznemirujućih poruka koje su izazvale ozbiljnu zabrinutost u javnosti, javlja klix.ba.

Naime,Tule je putem društvenih mreža uputio pretnje smrću svojoj supruzi. Tule, čije je ime postalo poznato i po kontroverznim video snimcima, sada se suočava s ozbiljnim posledicama.

Na društvenim mrežama, Tule je objavio uznemirujuće video materijale u kojima ne samo da preti svojoj supruzi Aidi, nego je i izrazio pretnje političarima i drugim osobama. Tule tvrdi da drži suprugu vezanu i da je namerava silovati i baciti pod voz.

Informacije koje je klix.ba uspeo da sazna ukazuju na to da policijske agencije u Bosni i Hercegovini intenzivno rade na ovom slučaju kako bi locirale Tulea i poduzele odgovarajuće korake u cilju procesuiranja. Prema saznanjima tog portala, Tule je već napustio BiH.

Trenutno nije poznato gde se nalazi njegova supruga i kakvo je njeno trenutno stanje.

Uznemirena javnost zahteva hitno delovanje kako bi se sprečilo ostvarivanje Tuleovih pretnji i kako bi se izbegle potencijalne tragične posledice, dodaje klix.ba.

Slučaj izaziva zabrinutost s obzirom na prethodna događanja u proteklim mesecima, te se građani nadaju brzom pronalasku i privođenju Edina Tule kako bi se spreskalacija situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading