UŽAS NA GAZELI! Majka sa detetom naletela na kombi - zbog sudara usporen saobraćaj!

Autor:

Hronika

17.11.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru je oštećen prednji deo njenog automobila, ali srećom, pretpostavlja se da su ona i dete prošli bez težih povreda.

UŽAS NA GAZELI! Majka sa detetom naletela na kombi -  zbog sudara usporen saobraćaj!

Foto: Shutterstock

Loše vreme i slaba vidljivost su faktori koji često povećavaju mogućnost saobraćajnih nezgoda, a na žalost jedna takva se desila na Gazeli. Kako saznaju beogradski mediji sa mesta nesreće, majka sa malim detetom u kolima naletela je na kombi.

U sudaru je oštećen prednji deo njenog automobila, ali srećom, pretpostavlja se da su ona i dete prošli bez težih povreda.


Koliko god da se trudimo da budemo pažljivi i odgovorni u vožnji, nekad se nezgode ipak dogode. U ovom slučaju, uzrok sudara još uvek nije utvrđen, pa će saobraćajna policija sprovesti istragu i utvrditi da li je naglo kočenje ili nedovoljno odstojanje bili razlog za ovu nesreću.

Srećom, udes se dogodio na delu puta gde je vidljivost bila otežana, pa je moglo biti i mnogo gore. Nažalost, učestalost saobraćajnih nezgoda u ovakvim uslovima je veoma velika, pa je važno da vozači budu posebno oprezni u takvim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading