"DETE MI PET DANA DOLAZI KRVNIČKI IZGRIŽENO I U RANAMA"! Nasilje u vrtiću traje već godinu dana, očajni roditelji ne znaju šta da rade!

Autor:

Vesti

11.11.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava jedne majke čije dete dolazi izujedano iz vrtića napravila je pravu buru na društvenim mrežama.

"DETE MI PET DANA DOLAZI KRVNIČKI IZGRIŽENO I U RANAMA"! Nasilje u vrtiću traje već godinu dana, očajni roditelji ne znaju šta da rade!

Foto: Shutterstock

Prema rečima majke, njen sin već nekoliko dana ima jake ujede po licu, koji su toliko ozbiljni da su se čak pojavile i rane. Ona je na društvenim mrežama izrazila svoju zabrinutost i nezadovoljstvo situacijom, navodeći da je dobila odgovor da je to "normalno". Međutim, ona i njen suprug neće odustati od borbe protiv nasilja u vrtiću, kao i za zaštitu svog sina.

- E ovako stoje stvari, dete je po malo išlo u vrtić i bio je izgrižen. Okej, Dešava se sada je vezao 5 dana od kojih je 4 dana krvnički grizen po licu, ima podlive i rane. Dobijam odgovor da je to normalno. Pa sad ćemo da vidimo u kom svetu tačno je to normalno i da rešimo - napisala je ova majka.

Dodala je da jedno dete grize već godinu dana drugu decu.

Republika

Foto: Printscreen/twitter

Objava zabrinute majke

- Valjda je nasilje prolazilo dok nisu naleteli na dve budale od roditelja kakve smo mi, dve najtolerantnije osobe na ovom svetu, ali i najgore moguće osobe za za...... jer mi ne popuštamo, a za sina i da poginemo - naglasila je ona.

Javljale su se majke koje su imale sličnih problema.

U međuvremenu, oglasila se i jedna majka koja je imala sličnih problema u istom vrtiću.

- Isti slučaj smo imali. Bilo je 8 ujedene dece, jedno završilo na antibiotiku i tetanusu. Uglavnom, svi smo digli glas, na kraju je dete to prebačeno u drugi vrtić gde su "spremni na poseban rad s njim i roditeljima mu" - navodi se u jednom od komentara.

Nakon što je slučaj postao viralan, majka je obavestila svoje pratioce da će Tim za prevenciju nasilja u vrtiću izvršiti nadzor i raditi na rešavanju problema. Ona je takođe istakla da je srećna što postoje ljudi koji su spremni da se bore protiv nasilja i da rade svoj posao kako treba.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Небитно

14.11.2023 21:22

Ја кад лажем 😂