TUGA! SESTRA (9) NE ZNA DA JOJ JE BRAT (3) IZGOREO: Majka odvela ćerku u školu, nesrećni dečak nastradao u požaru - potresne scene ispred kuće u Železniku!

Autor:

Hronika

06.11.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar je zahvatio baraku, koja se nalazi iza višespratne kuće i izgoreo je oko 30 kvadratnih metara ovog objekta.

TUGA! SESTRA (9) NE ZNA DA JOJ JE BRAT (3) IZGOREO: Majka odvela ćerku u školu, nesrećni dečak nastradao u požaru - potresne scene ispred kuće u Železniku!

Foto: ST/Dragan Kadić

Trogodišnji dečak E. B. preminuo je danas na tragičan način u Ulici Živana Panića u Železniku. Naime, u trenutku dok je maleno dete spavalo, iz zasad nepoznatog razloga izbio je požar u kući, a s obzirom da je dečak bio sam, nije mu bilo spasa.

Prema saznanjima do kojih je došla Republika na licu mesta, majka E. B. se u trenutku kada je došlo do vatrene stihije nalazila na putu ka školi, gde je zajedno sa sinom (6) odvela devetogodišnju ćerku. 

Nažalost, iako uglavnom povede i trogodišnjeg dečaka da isprate sestru do obrazovne ustanove, ovaj put to nije učinila, već ga je ostavila da spava.

Da tragedija bude veća, kako nam je ispričao deda nesrećno nastradalog dečaka, devetogodišnjoj devojčici još uvek nije saopšteno da je ostala bez brata.

Devojčica je inače u školi, ni ne zna da joj je brat nastradao - rekao je deda, nakon čega se u razgovor ubacila i jedna žena koja je dodala:

- Ona je već velika devojčica, ima devet godina, razumeće šta se dogodilo, ali ne znam kako će to podneti.

Podsetimo, dečakov otac, identifikovan kao S. B. (28), vlasnik objekta, potvrdio je da je napustio kuću oko 07:30 časova, a da je njegov sin, E. B., ostao sam unutra. Nažalost, vatrogasna ekipa stigla je prekasno da spasi malenog E. B., pronašavši njegovo beživotno telo. Požar je zahvatio baraku, koja se nalazi iza višespratne kuće i izgoreo je oko 30 kvadratnih metara ovog objekta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading