POČELO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA: Porodica stradale devojčice traži odštetu!

Autor:

Hronika

02.11.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica zahteva da im se nadoknadi nematerijana šteta zbog pretrpljenog bola, patnje i straha.

POČELO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA: Porodica stradale devojčice traži odštetu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje pripremnim ročištem u parnici protiv dečaka ubice Koste Kecmanovića (14) i njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović, kao i osnovne škole "Vladislav Ribnikar",  po tužbi porodice Adriane Dukić (13) ubijene u toj školi.  

Porodica stardale devojčice, otac, majka, brat i sestra traže odštetu.

Zahteva se da im se nadoknadi nematerijana šteta zbog pretrpljenog bola, patnje i straha.

Podsetimo, Kecmanović je tog dana ušao naoružan u školu i ubio devet đaka, čuvara i ranio još šestoro. Nakon toga je zvao policiju i predao se, a sada se nalazi u dečijoj neuropsihijatrijskoj bolnici na posmatranju. On kao maloletnik ne podleže krivičnoj odgovornosti, pa će se suditi njegovim roditeljima, ocu što mu je učinio dostupnim oružje kojim je počinio zločin, a majci zato što je na jednoj od čaura nađen njen DNK.Takođe, optužnicom Višeg javnog tužilaštva okrivljeni su i vlasnik i instruktor streljane u kojoj je maloletni počinalac masovnog ubistva obučavan da puca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

02.11.2023 13:08

Suze,bol,suze...

zoja

10.12.2023 08:56

majka nema izlaz,doslovce je sama sebe svojim delanjem stavila u sah mat poziciju.Izdace i svedocice protiv muza i ona ce ga dokrajciti,ali joj to nece pomoci mnogo.Sin ce vecno biti izopsten iz drustva na razne nacine..