UMESTO MILIONER POSTAO SAM MASOVNI UBICA: Monstrum Uroš Blažić jadikuje nad svojom sudbinom iako je u crno zavio dva sela

Autor:

Hronika

18.10.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnicom VJT Smederevo, danas podignutom, traži se da Uroš Blažić koji je 4 maja počinio zločin preslikavši ga od dečaka ubice iz Beograda, bude osuđen na 20 godina zatvora, iako je javnost očekivala da će biti doživotno iza rešetaka. Uprkos svemu on ima bolesni plan da se izvuče.

UMESTO MILIONER POSTAO SAM MASOVNI UBICA: Monstrum Uroš Blažić jadikuje nad svojom sudbinom iako je u crno zavio dva sela

Foto: Foto, ilustracija: Instagram, Shutterstock

Uroš Blažić monstrum iz Dubone za nekoliko meseci sešće na optuženičku klupu Višeg suda u Smederevu koji će mu suditi za masakr u selima kod Mladenovca i Smedereva. Optužnica protiv monstruma je podignuta jutros i sledi njeno potvrđivanje. Uprkos zločinu koji je zapanjio čitav svet jer je ubio desetoro mladih, među kojima je bilo i maloletnika, te ranio njih12 i pucao još na osam njih.

Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić

Monstrum Uroš Blažić , porodična kuća Blažića u Duboni i njegova majka Biljana

Blažić pokušava da se izvuče na sve načine, a najnoviji monstruozni zahtev uputio je svojoj majci Biljani Blažić saznaju Republika.rs i Srpski telegraf. Sin ubica od majke traži da nađe vezu kod nekog lekara da lažira njegovo zdravstveno stanje.

U jednom od naleta besa što se nalazi iza rešetaka rekao je da je mogao da ima skroz drugačiji život da nije pošao putem zločina.

- Uroš se u pritvoru ponaša kao da nije zlikovac i omražen kod čitave nacije zbog tragedije koju je napravio srpskom rodu. Njegovi cimeri i docimeri ne žele probleme pa mu se i ne obraćaju, ali on započinje konverzaciju. Čuli su ga kada je rekao; "Umesto milioner, postao sam masovni ubica". Momak kojem je to pričao se stresao od jeze kad je to čuo, a Uroš je nastavio da priča koliko ima zasada pod kojom sortom voća na plodnoj zemlji - rekao je izvor Republike.  

Blažića su čuli kad je govorio jednom čoveku da će on uprkos svemu da se izvuče jer njegova majka ima veze u zdravstvu budući da je zdravstveni radnik i zaposlena na Vojno medicinskoj akademiji. 

- Majka monstruma je u početku odbijala da vidi i čuje sina, a kada je smogla snage i posetila ga pokušavala je da ga nagovori da kaže zašto je pobio decu i mlade u selima Dubona i Malo Orašje. Zgrozila se kad je čula da on traži da ga spase zatvora i da mnađe lekare koji bi iymislili dijagnoyu na osnovu koje bi bio u bolnici, a ne u zatvoru- rekao je izvor Republike. 

 

Foto: Republika

Kuća monstruma Uroša Blažića u Šepšinu

Ubici iz Dubone je do sada više puta u pritvoru izazivao incidente, gde je nasrtao na pritvorenike i šamarao jednog od njih, ali je straža uspela da spreči da dođe do veće tuče. Takođe, on je vrlo žučno protestovao i vikao da se ori čitav pritvor u Smederevu, kada je čuo da mu je zapaljena kuća u Šepšinu koju su mu poklonili roditelji uz 20 hektara zemlje, a u kojoj je sam živeo do 4. maja ove godine kada je iz kalašnjikova odlučio da puca u mlade na otvorenom, na mestima gde su voleli da sede i okupljaju se uveče. 

Podsetimo, Blažić je krvavi pir  počeo u selu Malo Orašje gde je na uzvišenju kod spomenika upucao pet momaka dok su proslavljali rođenje setrića jednog od njih. Monstrum je izleteo naoružan iz kola i pucao u šokiranu decu. Više njih je ranio, a neki su uspeli da pobegnu.Zatim je otišao u svoje rodno mesto i kod škole na klupicama pucao u mlade koji su slušali muziku puštenu na mobilnom telefonu i pijuckali piće. Tu je ubio na licu mesta policajca van dužnosti i njegovu jedinu rođenu sestru kao i njihovog druga.
Posle toga je oteo jednog taksistu sa mušterijom, devojkom koja je slagala da je trudna da bi odobrovoljila monstruma. Taksista je Blažića poveyao gd eje tražio, kod ujčevine u Vinjište kod Kragujevca i potom slučaj prijavio policiji. Blažić je uhapšen već ujutru, a pronađen je u štali svog ujaka.

Foto: republika ,facebook,

Ovde je uhapšen monstrum- kod ujčevine u Vinjištu

Otac monstruma, inače bivše vojno lice, takođe je lišen slobode, pošto je policija u njegovoj kući, kao i u Uroševoj pronašla čitav arsenal oružja, a zbog istog krivičnog dela slobode su lišeni i Blažićev ujak Goran G. i brat od ujaka Boris. Tužilaštvo za svu trojicu traži višegodišnje kazne zatvora.. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading