"ZNA SE ŠTA JE URADIO, PUCAO JE PO DECI KOJU NIJE POZNAVAO": Petoro ranjenih u masakru nisu saslušani, a EVO I ZBOG ČEGA!

Autor:

Hronika

17.10.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je u obimnoj i detaljnoj istrazi saslušalo čak 62 osobe.

"ZNA SE ŠTA JE URADIO, PUCAO JE PO DECI KOJU NIJE POZNAVAO": Petoro ranjenih u masakru nisu saslušani, a EVO I ZBOG ČEGA!

Foto: ST/Nemanja Pančić facebook, Tanjug

Psihijatrijsko veštačenje Uroša Blažića koji je u noći između 4. i 5. maja ubio devetoro ljudi, a 12 osoba ranio, je završeno i ono je pokazalo da je monstrum kobne večeri bio uračunljiv.

Istraga masakra u Mladenovcu se privodi kraju, nakon čega će Više javno tužilaštvo u Smederevu doneti odluku o podizanju optužnice.

Kako se saznaje, tužilaštvo je u obimnoj i detaljnoj istrazi saslušalo čak 62 osobe - oštećenih, očevidaca, kao i porodica žrtava.

Međutim, petoro ranjenih u masakru kod Mladenovca i Smedereva nisu ispitani zbog zdravstvenog stanja u kome se nalaze usled zadobijenih povreda. 

Kako saznaje Republika, porodice nekih devojaka i mladića na koje je Blažić pucao u krvavom piru nisu dozvolili da ih tužilac ispita pošto smatraju da bi razgovor na temu noći u kojoj su ostali bez odredjenih važnih funkcija i osoba koje su strašno voleli bio pretežak za njih.

- Naša devojka je ostala invalid zbog tog monstruma. Gledala je smrti u oči i kako joj ginu prijatelji sa kojima je odrastala. Čemu kopanje po ranama?! Zna se šta je uradio- pucao po deci koju nije ni poznavao! On treba da istrune u zatvoru i umre u strašnim mukama - rekao je za Republiku jedan od članova porodice ranjene devojke. On je insistirao na anonimnosti jer kaže da njih kao porodicu uznemirava bilo kakvo pisanje o strahovitom zločinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading