KECMANOVIĆIMA ODUZIMAJU ĆERKU: Otac monstruma u zatvoru pred nervnim slomom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da Kostinim roditeljima Vladimiru i Miljani prete višegodišnje zatvorske kazne moguće je da će njihova ćerka biti smeštena u hraniteljsku porodicu

KECMANOVIĆIMA ODUZIMAJU ĆERKU: Otac monstruma u zatvoru pred nervnim slomom!

Foto: Tanjug/Ap, Facebook

Budući da su Miljana Kecmanović i Vladimir Kecmanović optuženi za teška krivična dela za koja im prete zatvorske kazne moguće je da će njihova ćerka biti smeštena u hraniteljsku porodicu. Devojčica, sestra dečaka-monstruma Koste, sada pohađa četvrti razred i to onlajn i njena dalja sudbina je neizvesna, saznaje Republika.

Ta vest je stigla i do njenih i Kostinih roditelja 

Vladimir Kecmanović kome preti kazna od 12 godina robije jer je optužnicom osumnjičen da je neuslovno držao oružje kojim je njegov sin 3. maja pobio devet đaka OŠ "Vladislav Ribnikar" i čuvara škole i Kostu vodio da vežba pucanje, već je revoltiran i besan u pritvorskoj ćeliji.

UBEĐEN DA NIJE KRIV

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare njegovih advokata, branilac Borivoje Borović rekao je Vladimir odbio svaki sporazum o priznanju krice.

- On je taj sporazum apsolutno odbio, on smatra da nije uopšte kriv. Radi se o čoveku koji se bavio sportskim streljaštvom i koji je vodio sina da gađa sa vazdušnim pištoljem. S druge strane, zamislite kako je strašan pritisak kada mora da razmišlja da li će mu dete biti poslato u neku hraniteljsku porodicu. Rekao je samo mi ostavite ostatak porodice na miru. Dakle, braniće se - naveo je Borović.

Advokatski tim se brine i za to da devojčica nastavi školovanje, međutim ona se trenutno školuje na daljinu.

- Njoj je za sada omogućen nekakav vid školovanja koji ne odgovora onome što bi bilo adekvatno, budući da ne postoje nikakve prepreke da ona pohađa normalno školu - rekli su na konferenciji.

Povodom optužbi koje su branioci Kecmanovića izneli na konferenciji za medije reagovao je Nenad Stefanović, glavni javni tužilac. Rekao je da je Više javno tužilaštvo u Beogradu, povodom slučaja protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, sve što je imalo da saopšti, navelo u podignutoj optužnici. 

ČEKA SE ODLUKA SUDA

- Sada čekamo dalju odluku suda. Pravo na odbranu je neprikosnoveno i izjava advokata Borovića nije ništa drugo, nego deo strategije za odbranu optuženog. Ovim putem obaveštavamo javnost da se nećemo baviti komentarisanjem ovakvih, kao ni sličnih izjava, vec ćemo nastaviti da se bavimo isključivo svojim poslom - naveo je Stefanović.

Više javno tužilaštvo podvlači da će, uprkos pritiscima odbrane, nastaviti da insistira na maksimalnoj kazni predviđenoj zakonom za roditelje maloletnog Koste Kecmanovića, koji je u maju počinio nezapamćeni masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.
Za Vladimira VJT traži 12 godina zatvora a za Miljanu dve i po godine.

Oružje držao van sefa

Vladimir je imao metalni sef u kući sa šifrom, ali je oružje, iako je imao maloletnu decu, držao u plastičnom koferu u predsoblju, koji je bio lako dostupan. Kofer je mogao lako da se otvori. On je često vodio sina u streljanu, učeći ga kako da koristi vatreno oružje.

Pod lupom i streljački klub

Podsetimo, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović 10. oktobra je saopštio da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv oca dečaka koji je 3. maja ubio devetoro ucenika i radnika obezbedenja i ranio još šest osoba, kao i protiv njegove majke, vlasnika streljačkog kluba i instruktora u tom klubu. Na jednoj čauri nađeni su DNK tragovi Kostine majke Miljane. Za vlasnika streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting" Ratka I. i instruktora u tom klubu Nemanju M. predložena je kazna zatvora od po tri godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Тања

14.10.2023 01:28

Да ли је мајка најмлађег масовног убице на свету ангажовала адвоката,адвокатску канцеларију за коју је радила вештачења за злочине криминалаца.... Да ли ради и даље у просвети?

Tanja

14.10.2023 07:55

Hoce vestacenje ,nekog sudskog vestaka poput majke najmladjeg masovnog ubice na svetu gde je vestacila da su dokazi neupotrebljivi ! Probali su i ostale dokaze da uniste,slike video nadzora streljane,lazna svedocenja radnika strelane! Da li znaju da nam je decu poubijao,u skoli,oruzjem od kuce donetim,treniran u streljani gde su ga roditelji vodili!

Ja sam covek nisam Robot

14.10.2023 20:00

Dajte vise smaknite ovu Tanju sa ovim dosadnim orolupanim komentarima!! Muka mi je od nje!!

Milka5

14.10.2023 21:30

Bez komentara, na komentare. Ne dao bog nikom ono sto je Kostine roditelje zadesilo.