ODLOŽENO SUĐENJE LAŽNOM HIRURGU KNEŽEVIĆU I NJEGOVOJ MAJCI: Evo detalja zbog čega je pomereno i kada će biti nastavljeno

Autor:

Hronika

12.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knežević je optužen da je unakazio sedam žena uz pomoć svoje majke, danas je trebalo da im se nastavi suđenje.

ODLOŽENO SUĐENJE LAŽNOM HIRURGU KNEŽEVIĆU I NJEGOVOJ MAJCI: Evo detalja zbog čega je pomereno i kada će biti nastavljeno

Foto: republika, ST/Emil Conkić

Lažni hirurg Sava Knežević i njegova majka koji su nestručno izvodili zahvate u cilju ulepšavanja pacijenata stigli su u Prvi osnovni sud u Beogradu gde je trebalo da se nastavi suđenje.

Međutim, suđenje je ipak odloženo jer se nije pojavila pozvana sudski veštak Bojana Kecman, koja je trebalo da prezentuje nalaz koji je uradila sa koleginicom. 

Foto: Republika.rs

 

Saslušanje Kecmanove i njene koleginice zakazano je za 24. novembar kada će poziv za svedočenje dobiti i jedna oštećena ženska osoba.

Foto: republika

 

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu traži da se Sava Knežević osudi na osam i po godina zatvora, a njegova majku na godinu i po dana zatvora.

- S. K. sumnjiči se da je izvršio krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, teška dela protiv zdravlja ljudi u vezi sa krivičnim delom nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, prevaru, falsifikovanje isprave, a okrivljena D. K. zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću u pomaganju - saopštilo je tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading